Ziraat Bankası Kredi Başvuru Kanalları ve Faiz Oranları

Ülkemizin tarihi ve köklü bankalarından Ziraat Bankası tüketici kredileri alanında da ismine yakışır kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. Geri ödemelerinin ayda bir ya da üç ayda bir yapılabildiği kredi seçenekleri sunan banka 15.000 TL'nin altında kalan kredi tutarlarında 24 ay vadeye kadar % 0,89 faiz oranı sunuyor. 15.000 TL ve üstündeki bireysel tüketici kredilerinde aynı vadeye kadar uygulanan faiz oranı ise % 1,14. Banka 48 aya kadar vade seçenekleri sunuyor. Değişik ödeme planlarına göre esnek yapılı kredi fırsatları sunan Ziraat Bankası'nda her bütçeye uygun kredi fırsatları var.



Ziraat Bankası kredilerine başvurular değişik kanallardan yapılabiliyor. Ziraat Bankası şubelerinden kredi başvurusu yapmak mümkün olduğu gibi bankanın internet şubesinden, ATM'lerden, 444 00 00 Telefon Bankacılığını arayarak ve 4747 numaralı SMS Şubesine kısa mesaj göndererek tüketici kredisi için başvuru yapılabiliyor. Kredi kullananlar geri ödeme süresince hayat sigortası yaptırılıyor.

Farklı ihtiyaçlara göre farklı kredi seçenekleri sunan Ziraat Bankası kredi kullanımlarında şahsi ya da maddi herhangi bir teminat şartı aramıyor. Ziraat Bankası tüketici kredileri kefil gösterme ya da teminat gösterme gibi zorunluluklar olmadan kolayca kullanılabiliyor.

Ziraat Bankası'nın sunduğu farklı tüketici kredisi seçenekleri arasında istihbarat ve haberleşme ücreti (komisyon) alınmayan Masrafsız Tüketici Kredisi, Ziraat'ta vadeli, vadesiz veya yatırım hesabı olanlara 6 ay vadeli kredi imkanı sunan Tüketici Avans Kredisi ve başlangıçta komisyon ödemeli olarak düşük faiz olanağı sağlayan İndirimli Tüketici Kredisi de var. Bunun yanında her türlü eğitim ihtiyacına yönelik olan Eğitim Kredisi için başvuru yapmak mümkün. Başka bankalarda bulunan kredi ve kredi kartları borçlarının ödenerek kapatılması imkanı sunan Borç Ödeme Kredisi ise 60 aya varan vadelerle sunuluyor.

Ziraat Bankası'ndan konut kredisi kullananlara 48 ay vadeli olarak cazip koşullarla sunulan Yeni Ev Tüketici Kredisi de bankanın dikkat çeken kredilerinden biri. Ziraat Bankası'ndan kullanılan konut kredisinin ödemeleri devam ederken oluşabilecek nakit ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak sunulan Limit Tamamlama Kredisi kullanıcılarının bütçelerini rahatlatıyor. Yüksek tutarlardaki kredi ihtiyaçları için ise İpotekli Bireysel Finansman Kredisi seçeneği sunuluyor. Konut ve işyerlerini ipotek gösterenlere gayrimenkullerinin ekspertiz değerinin % 75'ine kadar kredi kullandırılırken, imarlı arsalar için bu oran % 50 olarak uygulanıyor. İpotekli Bireysel Finansman Kredisi 120 aya kadar uzayan vadelerde kullanılıyor.

Hiç yorum yok: