Kredi Ön Başvurunuz Onaylanmıştır - TEB Dosya Masrafsız Pratik Kredi

'Kredi ön başvurunuz onaylanmıştır' mesajını alan Selahattin Çakaler 'Bana böyle mesajlarla gelin' diyor. Dosya masrafsız TEB Pratik Kredi reklamlarında karşılaştığımız bu sahne şimdi gerçek hayatta pek çok evde ve işyerinde yaşanıyor. Pratik Kredi acil paraya ihtiyacı olanlar için dosya masrafsız olarak ve özel faiz oranlarıyla geldi. Şimdi TEB Pratik Kredi başvurusu yapmak da cevap almak da çok kolay. Cep telefonu ile 4466 numaralı TEB ihtiyaç kredisi başvuru hattına SMS atanlar anında kredi başvurusu yapmış oluyorlar. TC kimlik numarasını 4466'ya mesaj atanlar kredi cevabını anında alıyorlar. TEB'in pratikliğinden yararlananlar Selahattin Çakaler'in söylediği şeyi tekrarlıyorlar: 'Seni seviyorum pratik bankam benim.' Televizyon reklamlarında Selahattin Çakaler cafedeki yeni kuşağı pek beğenmese ve iletişimlerini eksik bulsa da TEB'in Pratik Kredisi'nden oldukça memnun gözüküyor.



Cep telefonunudan SMS atarak başvurusu yapılan Pratik Kredi üst limitinin 7.500 TL olarak uygulanıyor, başvurular da sadece kimlik belgesi yeterli oluyor. Daha yüksek tutarlı kredi için TEB şubelerine başvurulması gerekiyor. Özel sektör ve kamu çalışanları için 20.000 TL'ye kadar gelir belgesiz kredi kullanma fırsatı TEB şubelerinde.

TEB Pratik Kredi faiz oranı % 1,39, maksimum vade ise 36 ay. Dosya masrafının olmadığı kredide kullanılabilecek maksimum kredi tutarı 7.500 TL. Bu tutardaki kredi için 96 TL sigorta masrafı ödeniyor. 36 ay vadeli olarak 7.500 TL Pratik Kredi kullananlar ayda 278 TL civarında taksit ödemesi yapıyorlar. TEB Pratik Kredi'ye cepten başvuru yapmak için yapılması gereken tek şey TC kimlik numarasını yazarak 4466'ya göndermek. Kredi başvurusuna hemen yanıt geliyor. Cep telefonuna gelen yanıt ön başvuru cevabı niteliğini taşıyor. Kredi kullandırım anında nüfus cüzdanı ve ehliyet fotokopisi dışında herhangi bir belge aranmıyor.

TEB'in sunduğu fırsatlar bununla da bitmiyor. TEB'den ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen özel sektör ve kamu çalışanlarının TEB şubelerine uğramaları halinde 20.000 TL'ye kadar kredi onları bekliyor. Bu kredi için başvuru yapılırken gelir belgesi talep edilmiyor. TEB ihtiyaç kredileri kefilsiz olarak kullanılabiliyor.

TEB'e kredi başvurusu yapmış olanlar başvurularının ne aşamada olduğunu TEB internet sitesindeki 'Başvurum Nerede?' butonuna tıklayarak öğrenebiliyorlar. 0850 200 0 666 TEB Telefon Şubesi’nden ya da TEB şubelerinden kredilerle ilgili ayrıntılı bilgi almak mümkün oluyor.

Hiç yorum yok: