Garanti Bankası Bonus Kredi Kartı Başvuru Kanalları

Türkiye'nin seveni, kullananı, bedavası en bol kredi kartı olan Bonus Card'a başvuru yapmak oldukça kolay. Garanti Bankası Bonus kredi kartı başvurusu değişik kanallardan yapılabiliyor. Başvuru için dileyenler Garanti Bankası şubelerini ya da Bonus Card program ortaklarını tercih edebiliyorlar. Garanti Bankası şubelerinden ya da program ortağı işyerlerinden başvuru yapmak isteyenlerin başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak teslim etmeleri gerekiyor. Başvuru sırasında nüfus cüzdanı ya da ehliyetinizi yanınızda bulundurmanız gerekiyor. Başvuru sırasında nüfus cüzdanının ya da sürücü belgesinin orijinali yetkiliye gösteriliyor ve bu belgeden bir fotokopi alınarak başvuru belgesine ekleniyor. 18 yaşını doldurmuş ve düzenli gelir sahibi olan herkes Garanti Bankası Bonus Card'a başvurabiliyor.



Garanti Bonus'a başvuru yapmanın tek yolu şubeye gitmek değil. Garanti Bankası'nın internet şubesini kullananlar buradan da Bonus başvurusu yapabiliyorlar. Ayrıca Garanti Bankası'na ait başka bir kredi kartı olanlar veya Garanti Bankası müşterisi olanlar 444 0 333'ü arayarak Bonus başvurusu yapabiliyorlar. Bunun için telefonda kredi kartı başvurusu yaptığınızı belirtmeniz gerekiyor. Bonus Card'ın web sitesini ziyaret ederek orada bulunan Hemen Başvur linkine tıklayarak online başvuru formunu doldurmak kart başvurusu için yeterli oluyor. Dileyenler formu doldurmak yerine ad, soyd bilgileri ve cep telefonu numaralarını yazarak Bonus Card yetkililerinin kendilerini aramalarını sağlayabiliyorlar. Sadece Bonus Card'a değil Bonus American Express, Çevreci Bonus, Şeffaf Bonus, Bonus Trink, Fenerbahçe, Galatasaray Bonus, Beşiktaş, Trabzonspor, Altın ve Genç Bonus kartlara da başvuru yapılabiliyor.

Bonus Card başvurusu yapanlar Bonus Card'ın web sitesindeki kredi kartı başvuru takibi ekranından kart başvurularının son durumunu öğrenebiliyorlar. Ayrıca 444 0 333 numaralı Alo Garanti'yi arayıp "Kredi kartı başvuru sonucu" diyerek kart başvurusunun son durumunu öğrenmek mümkün. Bonus Card başvuruları en fazla 30 gün içinde sonuçlandırılıyor. Adreste bulunamadığı için kartları kurye tarafından bankaya iade edilen kart sahipleri 444 0 333 Alo Garanti'yi arayarak kartlarının yeniden gönderilmesini talep edebiliyorlar. Bedavası en bol olan Bonus kredi kartı her zaman kazandırmaya devam ediyor.

Hiç yorum yok: