Taksiti Sonradan Artmayan Net Kredi HSBC Bank ile Geldi

Bankalar arasındaki kredi verme yarışı tüm hızıyla devam ederken televizyonda, gazetelerde ve internette pek çok kampanya reklamına ve tanıtımına rastlıyoruz. Her kredi kampanyası değişik koşullar içeriyor. Çoğu kredi düşük faizli gibi gözükmesine rağmen arka planda yer alan yüksek dosya masrafları kredinin cazibesini bir anda yok ediyor. Bazı krediler ise dosya masrafsız olarak sunuluyor ancak bu kez de yüksek faiz ve kredi kullandırma ücretleri gibi değişik ücretler, yüksek sigorta masrafları vb. kredinin aslında düşük maliyetli olmadığını gösteriyor. Bazı krediler ise düşük taksitlerle sunuluyor gibi gösteriliyor, oysa kredinin aylık taksit tutarı daha sonraki aylarda hızla yükseliyor.



Tüm bu karmaşa içinde koşulları net olan ve ilk bakışta anlaşılan bir kampanya yok gibi. Şimdi HSBC Bank kafa karıştıran tüm kredi tekliflerini bir kenara atmanızı sağlayacak yepyeni bir kredi modeli ile geliyor: Kredi Net. HSBC'nin kredi kampanyasında kredi tutarı net, ödenecek taksitler net, vade net. Kısacası herşey en baştan belli ve sonradan değişmiyor. HSBC Kredi Net ile kredi kullananlar vade bitimine kadar aynı taksiti ödüyorlar, taksitler sonradan artmıyor. Kampanya koşulları baştan belli olduğu için gizli masraflar ya da ücretlerle karşılama derdi yok. Kampanyadan yararlananlar ne ödeyeceklerini, ne zaman ne kadar ödeyeceklerini net olarak biliyorlar.

Dosya masrafsız olarak sunulan HSBC Kredi Net ile 36 ay vadeye kadar ve 30.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. 24 aya kadar olan vadelerde % 1,19 faiz oranı uygulanıyor, 25 ile 36 ay arasındaki vadelerde ise % 1,25 faiz oranı sözkonusu. Kredi Net'te dosya masrafı yok, 2.500 TL ve üzerindeki kredi tutarlarında ferdi kaza sigortası zorunluluğu var. Taksiti sonradan artmayan dosya masrafsız Kredi Net kampanyası başvuruları 29 Mart tarihine kadar yapılabiliyor. Kampanyada 36 ay vadeli olarak 20.000 TL kredi kullananlar aylık 723 TL taksit öderken, 24 ay vadeli 10.000 TL kredi için aylık taksit miktarı 495 TL olarak gerçekleşiyor ve geri ödemeler bitene kadar taksit tutarları değişmiyor.

Hiç yorum yok: