Halkbank Olay Kredi ile Kamu Çalışanına Özel 0.75 Faiz ile 50000 TL

Uygun koşullarla, uzun vadeli, dosya masrafsız, düşük faizli ve yüksek tutarlı kredi arayan kamu çalışanlarına şimdi Halk Bankası'nda yepyeni bir kredi ürünü var: Olay Kredi. Halkbank'ın kamu çalışanlarına özel tasarlanan kredi ürünü ile aylık % 0.75'den başlayan faiz oranları ve 60 aya varan vadelerle 50 Bin Liraya kadar kredi kullanmak mümkün. Kampanya 15 Mart tarihine kadar devam edecek. Kredi başvuruları Halk Bankası şubelerine yapılıyor. Kredinin en iyi özelliklerinden biri de dosya masrafı olmaması. Kredi dosya masrafsız olarak kullanılıyor ve dosya masrafı ödemesi bulunmuyor.

Halkbank'ın son kredi kampanyası Olay Kredi kamu çalışanlarını fazlasıyla memnun edecek türden. Siz de kamuda çalışıyorsanız Olay Kredi ile 50.000 TL'ye kadar kredi kullanabilirsiniz. Geri ödemeler ise 60 aya kadar seçilecek vadelerde gerçekleştiriliyor. Kampanyada aylık faiz oranları yüzde 0.75'den başlıyor. Dosya masrafı ise yok. Halkbank kamu çalışanları için dosya masrafını sıfırladı, faiz oranını ise indirdi.

Halk Bankası'nın son kredi ürünü olan Olay Kredi'den kamuda çalışanların yanısıra maaşlarını Halkbank'tan alan müşteriler de yararlanabiliyor. Uzun vadeli, yüksek kredi limitli, dosya masrafsız, uygun faizli bir kredi arayanlar için Olay Kredi biçilmiş kaftan. Kamu personeli olanlar ya da maaş ödemelerini Halkbank aracılığıyla alan banka müşterileri Olay Kredi için başvuru yapabiliyorlar. Halkbank Olay Kredi başvurusu tüm Halk Bankası şubelerinden yapılabiliyor. Olay Kredi ile Halkbank'ın 'İsteyin Yeter' sloganıyla şekil bulan hizmet anlayışı bir kez daha gerçek hayata taşınmış oluyor. Olay Kredi kullananların hayalleri gerçek oluyor.

Hiç yorum yok: