Deniz Bonus SMS Kanalı ile Nakit Avans 12 Taksitle

Denizbank'ın popüler ve çok tercih edilen kredi kartı Deniz Bonus kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Kartın en son katan özelliği SMS kanalıyla Nakit Avans uygulamasıyla nakit kredi tek SMS ile cebinizde. Banka şubesine gitmeden, sadece kısa mesaj göndererek avans kullanma fırsatı sunan Denizbank Bonus Kart ile 12 taksitli olarak 10.000 TL'ye kadar nakit avans kullanmak mümkün. Taksitli nakit avans kullanmak istemeyenler bir defada geri ödemeli olarak nakit avans kullanabiliyorlar.

12 taksitle sunulan Taksitli Nakit Avans fırsatında maksimum limit 10.000 TL iken, bir başka yenilikle 1.500 TL nakit avans 0 faizle sunuluyor. Bu imkan 12 taksitli, 1.500 TL nakit avans kullanımlarında geçerli. Bu fırsattan yararlanarak faizsiz olarak 12 taksitli nakit avans kullanmak isteyenler 31 Aralık tarihine kadar cepten başvuru yapabiliyorlar. Kullanılan nakit avans hemen banka hesabına aktarılıyor ve çekilmeye hazır hale geliyor. Bunun için yapılması gereken tek şey PARA yazıp bir boşluk bırakarak kartınızın son 6 hanesini ve çekmek istediğiniz tutarı yazarak cep telefonunuzdan 3280’e SMS göndermek. SMS mesajının Denizbank'ta kart sahibi adına kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmesi gerekiyor.

Denizbank SMS kanalıyla avans kullanma imkanının yanısıra ATM, İnternet Bankacılığı ve Telefon Bankacılığı aracılığıyla da nakit avans ve taksitli nakit avans kullandırıyor. 0 faizli ve 12 taksitli 1.500 TL nakit avans fırsatı ise sadece SMS kanalıyla sunuluyor. Kredi tutarını kullananlar 150 TL komisyon ödüyorlar.

Taksitli nakit avans yerine nakit avans kullanmayı ve tek seferde geri ödeme yapmayı tercih edenler ise NAKİT yazıp bir boşluk bırakarak kartlarının son 6 hanesini ve çekmek istedikleri tutarı yazıp 3280’e gönderiyorlar.

SMS ile yapılan nakit avans kullanma talebinin ardından banka tarafından yine SMS yoluyla geri dönüş yapılıyor. Bankanın gönderdiği SMS mesajında kullandırılacak avans tutarı, komisyon tutarı ve avansın yatacağı hesap bilgileri yer alıyor. Nakit avans ya da taksitli nakit avans kullanma taleplerinin geçerli olması için bankanın teklifini kabul ettiğinizi bildirmek üzere KABUL yazıp aynı numaraya kısa mesaj göndermeniz gerekiyor. Bu mesajın gönderilmesinin ardından ilgili tutar banka hesabınıza aktarılıyor.

Hiç yorum yok: