Dacia Duster 15000 TL İçin 15 Ay 0 Faiz Kampanyası

Dacia Duster sahibi olmanın tam zamanı. Şimdi Dacia'nın prestijli modeli Duster almak isteyenler için mükemmel bir fırsat var. 15.000 TL için 15 ay % 0 faiz kampanyası tüm hızıyla sürüyor ve herkesi Dacia Duster sahibi yapıyor. Dacia Duster modelleri Ekim ayı kampanyası ile 36.640 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Televizyon reklamlarıyla da tanıtılmaya başlanan kampanya olumlu yorumlar almaya başladı bile. Kampanyaya katılanlar hem indirimli fiyatlarla Dacia Duster satın alabiliyorlar, hem de 15.000 TL için 15 ay % 0 faiz imkanından yararlanıyorlar. Bu tutardan daha fazla kredi kullanmak isteyenler ve taksit sayılarını artırarak vadeyi uzatmak isteyenler için bir çözüm yok mu? Elbette var. 15.000 TL kredi tutarından daha fazla kredi kullanmak ve 15 ay vadeden daha fazla sürelerde geri ödeme yapmak isteyenler için % 0,89 aylık faiz oranıyla kredi kullanmak mümkün. Bir Dacia Duster sahibi olmak isteyenler için bundan daha cazip şartlar herhalde olamazdı. Kampanya kapsamında araç fatura bedelinin en fazla % 80'ine kadar kredi kullanılabiliyor.

Fırsattan yararlanmak isteyenler Dacia Türkiye'nin web sayfasını ziyaret ederek 'Yeni Araç Satın Almak İstiyorum' başlığı altındaki kısa formu doldurarak Dacia yetkililerinin kendileriyle irtibata geçmelerini sağlayabiliyorlar. Dacia yetkilileri geri dönüşleri formu dolduran müşterinin tercihine bağlı olarak telefonla, e-postayla, postayla ya da SMS ile yapıyorlar.

Gerçek bir arazi aracı olan Dacia Duster erkeksi görünüşüyle tam bir maceracıya göre. Araç krom kaplama radyatör ızgarası ve çift optikli ön farlarıyla yalnız arazide değil, şehirde de herkesin dikkatlerini üzerine çekiyor. Dacia Duster eşsiz bir tasarıma sahip. Çeşitli paketlerle veya çok sayıda aksesuarla sunulan seçeneklerle aracı kişiselleştirmek ve görünüşünü ya da fonksiyonlarını daha da güçlendirmek mümkün. seçim yaparak daha da güçlendirilebiliyor. Dacia Duster eşsiz bir stili ve yüksek sürüş keyfini bir arada sunuyor.

Ekim ayı boyunca Dacia'nın Sandero Ambiance modeli de özel fiyatlarla satılıyor. Bu modelle ilgilenenler de Dacia Türkiye sitesi üzerinden bağlantıya geçebiliyorlar.

Hiç yorum yok: