BP'de 4 Defa 100 TL ve Üzeri Harcamaya 42 TL Bonus

BP'de Bonus'a özel yeni bir kampanya var. BP istasyonlarında Bonus kredi kartı kullanılarak yapılacak 4 defa 100 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması 42 TL bonus kazandırıyor. Kampanya 1 Ekim tarihinde başladı ve 14 Kasım'a kadar devam edecek. Bu tarihler arasında BP'de Bonus kartla yapılan harcamalar kazandırıyor.

Kampanyadan yararlanarak bonus kazanmak için unutulmaması gereken birşey var: Mutlaka kısa mesaj göndererek kampanyaya katılım işlemini gerçekleştirmek. Kampanyaya katılmak için BPBONUS yazıp 3340’a göndermek yeterli oluyor. Kısa mesajın mutlaka bankada kart sahibi adına kayıtlı olan cep telefonundan gönderilmesi gerekiyor. Sözkonusu numara Garanti Bankası'ndan Bonus kartı olanlar için geçerli. Diğer bankaların Bonus kartlarına sahip olanların mesaj gönderecekleri numaraları bankalarından öğrenmeleri gerekiyor. Aynı şekilde Miles&Smiles, Flexi,Bonus Flexi ve Bonus Genç kart sahiplerinin yazamaları gereken mesajlar da farklı. Miles&Smiles kartı olanlar BENZİNBP yazıp 3340'a gönderirken, Flexi,Bonus Flexi ve Bonus Genc kart sahiplerinin EVET BPBONUS yazıp, kartın son 6 hanesiyle beraber 3340'a göndermeleri gerekiyor.

Kampanyaya katılanların ayrı günlerde ve tek seferde, 4 defa 100 TL veya üzeri tutarlarda akaryakıt ya da otogaz harcaması yapmaları gerekiyor. Aynı gün içinde yapılan birden fazla 100 TL ve üzeri harcamanın sadece bir tanesi sayılıyor. Aynı şekilde aynı gün içinde 100 TL'nin altında olan, fakat toplamları 100 TL'yi geçen birden fazla harcamanın hiçbiri kampanyada değer kazanmıyor. Harcamaların tek seferde 100 TL ya da üzerinde olması ve dört harcamanın da farklı günlerde yapılması gerekiyor.

Kazanılan bonuslar 21 ile 30 Kasım tarihleri arasında arasında yine BP istasyonlarında akaryakıt ve / veya otogaz alımında kullanılabiliyor. Gerek kampanyada bonus kazanmak için yapılacak alışverişler, gerekse de puan kullanımı için tercih edilecek BP istasyonlarının kampanyaya katılan Bonus üyesi işyerleri olması gerekiyor.

Hiç yorum yok: