Odeabank Bayram Kredisi Koşulları ve Faiz Oranları

Bankalar arasındaki bayram kredisi yarışı tüm hızıyla sürerken ülkemizin yeni bankası Odeabank bu yarışa iddialı bir Bayram Kredisi ürünüyle katıldı. Odeabank bayrama özel günde 3 TL'ye 3.000 TL, 5 TL'ye 5.000 TL ihtiyaç kredisi veriyor. Kampanya Bayram Kredisi olarak tanıtılmakla birlikte bayrama kadar başvurularını yetiştiremeyenler için de fırsat devam ediyor. Odeabank'ın kredi kampanyasına son başvuru tarihi 31 Ekim. Bu nedenle ay sonuna kadar bu cazip kampanyaya başvuru yapma fırsatınız var. Bayram öncesi telaşıyla iyice artan nakit ihtiyacı için mükemmel bir kredi fırsatı sunan Odeabank'ta geri ödemeler için de bir kolaylık var. Odeabnak Bayram Kredisi 2 ay erteleme seçeneği ile kullanılabiliyor. Böylece Odeabank ihtiyaç kredisini şimdi alanlar ilk ödemelerini 2014'de yapıyorlar.

Odeabank'ın Ekim ayına özel kredi kampanyasında uygulanan aylık faiz oranı yüzde 1.25. Kredi kampanyasında sunulan bir diğer avantaj ise dosya masrafı olmaması. Odeabank ihtiyaç kredisi 0 TL dosya masrafıyla kullanılıyor. Masrafsız Odeabank kredisi için uygulanan vade ise 48 aya kadar çıkıyor. uzun vadeli, düşük faizli ve masrafsız bir ihtiyaç kredisi arayanlar için Odeabank'ın son kredi kampanyası iyi bir çözüm.

Odeabank kredi başvurusu sadece nüfus cüzdanı beyanı ile kolayca yapılabiliyor. Kredi kampanyası ile dosya masrafsız, 2 ay ertelemeli olarak ve düşük faiz oranıyla günde 3 TL taksitle 3.000 TL ve günde 5 TL taksitle 5.000 TL kredi kullanmak mümkün. 48 taksitle 3.000 TL kredi kullananlar ayda sadece 88 TL taksit ödüyorlar, bu da günlük 3 TL'nin bile altında bir rakama denk geliyor.

Odeabank şube sayısını hızla artırıyor ve güvenli ve emin adımlarla yurt çapında büyüyor. Üç büyük şehrin yanında şu anda Anadolu ekonomisine yön veren tüm şehirlerde Odeabank şubesine rastlamak mümkün. Odeabank her geçen gün Türkiye'nin büyük kesimlerine daha fazla yaklaşıyor ve daha kolay ulaşılır hale geliyor. Bankanın gelecek dönemlerde kredi piyasasına ciddi anlamda yön veren bankalardan biri haline gelmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok: