Akbank Ekim Kredisi 1.03 Faiz 205 TL Masraf ile 4 Ay Erteleme

Akbank'ın Eylül ayında büyük ilgi gören kredi kampanyası Ekim ayında da devam ediyor. Akbank Ekim ayı kredi kampanyasında üst limitte bir değişiklik yok: 75 Bin TL. Akbank'a ihtiyaç kredisi için başvuru yapanlar yüksek limit imkanından Ekim ayı boyunca yararlanmaya devam ediyorlar. Akbank Ekim Kredisi faiz oranı % 1.03'den başlıyor. Krediyi kullananlar 205 TL kredi kullandırım ücreti ile 75.000 TL'ye kadar kredi alabiliyorlar. Ekim kampanyasında 60 aya kadar olan vadelerle kredi kullandırılıyor.

4 ay erteleme imkanının sunulduğu kampanyada Ekim ayı içinde kredi kullananlar geri ödemelerine Ocak 2014 tarihinde başlıyorlar. Kampanya kapsamında örnek olarak 12 ay vadeli 10 Bin Lira kredi kullanan bir Akbank kredi müşterisi 902 TL aylık taksit ödüyor. Yine 10 Bin TL için 36 ay vadeyi seçerseniz ödeyeceğiniz aylık taksit tutarı 347 TL oluyor. 10.000 TL krediyi 60 ay vadeli kullananlar ise aylık 241 TL ödüyorlar. 12 ay vadede % 1.03 faiz uygulanırken, 36 ay vade için % 1.05, 60 ay vade için % 1.08 faiz oranı ile kredi veriliyor. Kredi kullandırım ücreti ise tüm vadeler için aynı: 205 TL.

31 Ekim'e kadar başvuru yapılabilecek olan Akbank Ekim ayı kredi kampanyasında başvurularda kimlik belgesinin yanı sıra gelir belgesi ve son tarihli fatura ya da ikametgah belgesi isteniyor.

Akbank Ekim ayı kredi kampanyası ile düşük faizli ve uygun masraf oranlarına sahip iyi bir ihtiyaç kredisi arayanlar nakit ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılıyorlar. Akbank nakit sıkıntısı çekenler için her zaman sunduğu uygun koşullu ihtiyaç kredileriyle tüm nakit dertlerine derman oluyor. Kredi başvurusu yapanlar kısa süre içinde kredilerini kullanıyorlar. Sonbahar aylarının artan masraflarını düşünmek istemeyenler bugünlerde en yakın Akbank şubesinin kapısından içeri girmeyi tercih ediyorlar.

Hiç yorum yok: