ING Bank 5000 TL Mini Kredi 12 Ay Vade 0.37 Faiz Oranıyla

ING Bank Mini Kredi ürünü için düzenlenen kampanyalar devam ediyor. Küçük çaplı nakit ihtiyaçlarını çok uygun koşullarla anında karşılayan ING Bank Mini Kredi uygun taksitlerle geri ödeniyor. ING Bank Mini Kredi ile 5.000 TL'ye kadar nakit ihtiyaçları sadece %0,37 faiz oranıyla hemen karşılanıyor. Mini Kredisi 12 ay vadeli olarak alınabiliyor. Krediyi kullananlar 300 TL dosya masrafı ve 20 TL istihbarat ücreti ödüyorlar.

ING Bank'ın diğer pek çok kredi seçeneğinden biri olan Mini Kredi az miktarda kredi ihtiyacı olanlara yönelik olarak pratik, hızlı ve düşük maliyetli bir kredi çözümü olarak düşünüldü ve dizayn edildi. Başvuruların çok çabuk sonuçlandırılıp, kredinin gün içinde kullanılabildiği ING Bank ihtiyaç kredi kredileri nakit sıkışıklığını aşmakta benzersiz çözümler sunuyor. ING Bank Mini Kredi 3 ay ile 12 ay arasındaki vadelerde kullanılabiliyor. Kredide üst limit 5.000 TL. Bu rakama kadar olan tutarlarda kredi çok çabuk ve kolay bir şekilde sorunsuzca, 3 ile 12 taksit arasında tercih edilecek taksitlerle geri ödenmek üzere kullanılabiliyor. Mini Kredi için uygulanan aylık faiz oranı % 0,37. Kredi kullanıcıları dosya masrafı olarak 300 Lira, istihbarat ücreti olarak da 20 TL ödüyorlar. Kredi başvuruları hemen işleme alınıyor ve genellikle aynı gün içinde sonuçlandırılıyor.

ING Bank ihtiyaç kredisi kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor. Şu sıralar en çok tutulan ING Bank kredileri arasında ayda 99 TL'den başlayan taksitlerle 7.000 TL kredi kampanyası var. Kampanyada 9 TL dosya masrafı alınıyor. Kredi taksitleri her yıl belirli bir oranda artıyor, kredi kampanyasında uygulanan en son faiz oranı ise % 1.17. 24 ay ile 60 ay arasında vade seçeneklerine sahip olan kredi kampanyasında üst limit 14.000 TL. Kredi başvuruları sadece nüfus cüzdanı ile yapılıyor.

ING Bank kamu çalışanlarına ve Silahlı Kuvvetler personeline yönelik ihtiyaç kredisi kampanyaları da büyük ilgi görmeyi sürdürüyor. Kamu çalışanları ve TSK mensupları 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Kampanyalarda faiz oranı % 1.09'dan başlıyor. Kredi kullanımı için 69 TL dosya masrafı alınıyor.

1 yorum:

Mahmut dedi ki...

İNG Bank sms ile kredi mi arıyorsunuz? Tıklayın: ing bank sms ile kredi