Ziraat Bankkart ile Puan Değil Nakit Para Kazanın

Kredi kartları ve banka kartları harcama ve alışverişlerde daha sonraki alışverişlerde kullanılmak üzere puan kazandırır. Bunu bilmeyen yok. Her banka kazanılan bu puanlara değişik isimler veriyor. Bazı kampanyalara katılanlar daha fazla puan kazanabiliyor. Peki, puan değil doğrudan doğruya nakit para kazandıran bir kart var mı? Ziraat Bankası Bankkart'a tanımlanan para kazandırma özelliğine kadar yoktu. Şimdi Ziraat Bankası Bankkart’ı olanlar yaptıkları alışverişlerde puan yerine nakit para kazanmaya başladılar. Bankkart kullananlar alışveriş sırasında nakit para kazanmakla kalmıyor, Kazandıran Hesap’ta biriktirerek üstüne bir de faiz geliri elde ediyorlar. daha fazla kazanıyorlar. Kazandıran Hesap'ta her gün saat 23:59'da oluşan bakiyeye günlük faiz işletiliyor.

Ziraat Bankası'nda klasik Bankkart’ı olanlar puan yerine nakit para kazanmaya başlamak için kartlarına Kazandıran Bankkart özelliği tanımlatmaları gerekiyor. Bunun için bankada kayıtlı olan cep telefonundan 4747'ye kısa mesaj göndermek yeterli oluyor. Kısa mesaj metnine KAZANDIRAN yazıp boşluk bırakarak Bankkart’larının son 4 hanesini yazıp 4747’ye SMS gönderenler kartlarını para kazanır hale getirmiş oluyorlar. Yeni Bankkart almak isteyenlerin Bankkart başvurusu sırasında Kazandıran Bankkart özellikli olmasını talep etmeleri gerekli.

Ziraat Bankası Kazandıran Bankkart, klasik Bankkart’ın tüm özelliklerini taşıyor. Kazandıran Bankkart’ın para kazandırma özelliğini aktif tutmak için her ay bir alışveriş yapmak gerekiyor. Yurt içinde, yurt dışında veya internette yapılan tüm alışverişler kazandırıyor. Tüm alışveriş işlemlerinden alışveriş tutarının % 0,50’si kadar ödül para kazanılıyor. Ay boyunca kazanılan ödül nakit para, bir sonraki ayın başında Kazandıran Hesaba aktarılıyor. Kazandıran Hesap’taki para çekilebiliyor ya da günlük faiz kazandırıyor. Ancak günlük faiz kazanmak için Kazandıran Hesap'ta en az 250 TL bakiye bulunması gerekiyor. En fazla 2.500 TL’lik bakiye için faiz işletiliyor. Saat 17.00'a kadar hesaba yatırılan tutar için o akşam saat 23:59’daki bakiye dikkate alınarak faiz uygulanıyor.

Bankkart'la ve Kazandıran Hesap'la ne kadar kazandığınızı Ziraat ATM’lerinden ve 444 00 00 Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak kolaylıkla takip edebilirsiniz. Kazanç bilgilerini cep telefonuna almak isteyenlerin KAZANÇ yazıp, kartın son 4 hanesini de ekleyerek 4747’e göndermeleri yeterli. Ancak gönderilen SMS ücretli olduğu için küçük tutarlı faiz kazançları için bu yol pek de cazip gözükmüyor.

Kazandıran Bankkart başvurusu Ziraat Bankası şubelerine, ATM’lerine, 444 00 00 Telefon Bankacılığı’na ya da 4747 numaralı Ziraat Cep Şubesi’ne yapılabiliyor.

Hiç yorum yok: