2014 Ödemeli 0 Faizli 10000 TL Esnaf Kredisi Yapı Kredi'de

Yapı Kredi Bankası bir süre önce esnaftan yoğun ilgi gören Esnaf Kredisi kampanyasını Ekim ayıyla birlikte yeniden başlattı. Kurban Bayramı öncesi esnafa büyük destek sağlayacak ve nakit sıkışıklığını ortadan kaldıracak yeni kredi kampanyası 2014 ödemeli. 'Yapı Kredi'de esnafa destek var, faiz maiz yok' sloganıyla televizyon reklamları da başlatılan kampanya kapsamında 10.000 TL kredi 0 faizli olarak kullanılabiliyor. Üstelik kampanya taksit erteleme seçeneğine de sahip olduğu için krediyi şimdi kullanıp geri ödemelere 2014 yılında başlamak mümkün. 0 faiz seçeneğinin 12 ay vadede geçerli olduğu kampanyada 24 aya kadar vadelerde kredi kullanılabiliyor. Yapı Kredi Bankası'ndan 12 ay taksitli olarak 10.000 TL Esnaf Kredisi alanlar faiz ödemeden aylık 833,33 TL taksit geri ödemesi yapıyorlar. 0 faiz uygulaması ve diğer vade ve tutarlarda uygulanan düşük faiz oranları Yapı Kredi'den esnaf paketi satın alanlar için geçerli.

Yapı Kredi Bankası'nın esnafa özel kredi kampanyasında sabit olarak 500 TL dosya masrafı uygulanıyor. Söz konusu dosya masrafı tüm kredi tutarları ve vadeler için geçerli. Kampanya ile 100.000 TL'ye kadar kredi kullanmak mümkün. Maksimum vade ise 24 ay. Banka tarafından verilen örneklere göre bakacak olursak 12 ay vadeli olarak 10.000 TL Esnaf Kredisi çekenler, ancak bankadan esnaf paketi almamış olanlar yine düşük faiz oranından yararlanıyorlar ve aylık % 0.49 faiz oranıyla kredi kullanıyorlar. 24 ay taksitli 100.000 TL seçeneğinde Yapı Kredi'den esnaf paketi sahibi olanlar aylık % 0.99 faiz oranından, paket sahibi olmayanlar % 1.09 faiz oranından yararlanıyorlar. Kampanya 1 Ekim tarihinden itibaren paket satın alan Yapı Kredi müşterilerine yönelik olarak devam ediyor.

Yapı Kredi Bankası'nın esnafa yönelik kredi çözümleri ve sağladığı uygun maliyetli krediler bankayla çalışan esnaf sayısını her geçen gün artırıyor. 0 faizli son kampanya esnaf için düşük maliyetli nakit akışı sağlama yönünden büyük önem taşıyor. Yapı Kredi'nin esnaf paketleri esnafın tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çözümler sunuyor. Bankanın esnaf paketlerini kullananlar aynı zamanda indirimli kredi imkanlarından yararlanıyorlar. Bankanın esnafa yönelik kredi şartları her zaman tercih edilebilir ve ödenebilir şekilde tasarlanıyor ve sunuluyor. Yeni kredi kampanyasının da esnaftan olumlu yorumlar alması bekleniyor.

Hiç yorum yok: