Odeabank Kredi Kartı Bank'O Card Axess ile 3 Taksit

Odebank kredi kartı Bank'O Card Axess için yepyeni bir kampanyanın startını verdi. 'Bank'O Card Axess ile Ne İstersen Bank’O Sende!' sloganıyla televizyon, gazete diğer medyadaki tanıtımlarına başlanan kampanya alışverişlerde taksit ve taksitli nakit avans imkanları sunuyor. Odeabank bilindiği gibi kredi kartı ürünü olarak Axess ile de anlaşmıştı. Odeabank'ın kredi kartları Bank'O Card ismini taşıyor, bunlardan biri ise Axess'in tüm özelliklerine sahip. Odeabank klasik Axess kredi kartı yanında Gold ve Platinum Axess kartları da kullandırıyor. Odeabank Bank'O Card Axess'in düzenlediği son kampanya ile yurt içinde ve yurt dışında Odeabank kredi kartıyla yapılacak 100 TL ve üzerindeki tüm peşin alışverişlerde 3 taksit yaptırma olanağı var. Odeabank Bank'O Card 250 binin üzerindeki Axess üyesi işyerinde keyifli ve kazançlı alışveriş imkanı sunuyor ve kampanyadan yararlanarak peşin alışverileri taksitlendirme şansı veriyor.

Odeabank Bank'O Card'ın bir diğer kampanyası ile 1.000 TL tutarında nakit avans 12 taksitle faizsiz ve masrafsız olarak kullanılabiliyor. Kredi kartlarıyla 12 taksitle 1.000 TL taksitli nakit avans çeken Odeabank müşterileri faizsiz ve masrafsız bedava kredinin tadına varıyorlar. Nakit ihtiyaçlarını maliyetsiz olarak kolay ve hızlı bir şekilde karşılamak isteyenler için Odeabank Bank'O Card Axess mükemmel bir fırsat sunuyor. 1.000 TL'nin üzerindeki tutarlar için de taksitli nakit avans kullanmak mümkün. Güncel ücret / faiz oranlarıyla 15.000 Liraya kadar taksitli nakit avans kullanılabiliyor.

Odeabank Bank'O Card Axess ile henüz tanışmamış olanlar bankanın sitesine ya da doğrudan kredi kartının sitesine uğrayarak kart başvurusu yapabiliyorlar. Odenabank kredi kartını kullanarak yapılan ilk alışveriş 50 TL chip para kazanma şansi sunuyor. Bunun için en az 50 TL tutarında alışveriş yapmak gerekiyor. Ancak 50 TL'nin altında yapılacak ilk alışveriş de kendi tutarı kadar chip para kazandırıyor.

Bank'O Card Axess'in tüm bu fırsatlarından yararlanmak için kampanyaya katılmak isteyenler sadece 1 TL ödüyorlar. Kampanya 31 Aralık tarihine kadar devam edecek. 1 TL tutarındaki katılım ücreti ilk kart ekstresine yansıtılıyor.

Hiç yorum yok: