Günde 10 Liraya 9 Bin TL Masrafsız Süper Kredi Kampanyası Sürüyor

Yapı Kredi Bankası'nın Süper Kredi kampanyalarına bir yenisi eklendi. Şimdi günde 10 Liraya 9 Bin Lira Süper Kredi kullanmak mümkün. Yeni Süper Kredi kampanyası Kurban Bayramı'na özel olarak düzenlendi. Yine çok iyi koşullarla Süper Kredi kullanmak mümkün, üstelik masrafsız olarak. Kampanya ile Süper Kredi kullananlar dosya masrafı ya da başka adlarla herhangi bir kredi kullandırma ücreti ödemiyorlar. 9 Bin Lira kredi için 49 TL civarında bir sigorta masrafı oluşuyor. Kredi kampanyasında uygulanan faiz oranı ise aylık % 1.09 düzeyinde gerçekleşiyor.

Yapı Kredi Bankası Süper Kredi kampanyaları kapsamında kullandırılan 9.000 TL'lik masrafsız Bireysel İhtiyaç Kredisi için 36 ay vade yapılıyor. 36 ay taksitle 9 Bin TL kullananlar için oluşan aylık taksit tutarı 315 Lira oluyor. Bu tutar ise günlük olarak hemen hemen 10 Lira civarında bir geri ödeme anlamına geliyor.

Yapı Kredi Bankası'nın son Süper Kredi başvuruları bankanın şubelerinden ya da internet sitesinden yapılabiliyor. Bunun dışında SMS ile başvuru yapmak isteyenlerin Bireysel (boşluk) TC kimlik numarası (boşluk) Aylık Net Geliri yazıp 4411'e göndermeleri yeterli oluyor. 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı numarasını arayarak ya da en yakın Yapı Kredi ATM’sinden başvuru yapmak da mümkün.

Emekli Yapı Kredi Bankası müşterileri sadece nüfus cüzdanı ile kredi başvurusu yapabiliyorlar. Kamu çalışanlarından ise nüfus cüzdanı ve kamu kurum kimliği talep ediliyor. Bunların dışında kalanlar nüfus cüzdanı ve gelir belgesi fotokopileriyle ve son tarihli bir faturayla hemen kredi başvurusu yapabiliyorlar. Yapı Kredi Bankası'nın bir sonraki kredi kampanyasında ne kadar kredi kullandırılacağı merakla beklenen gelişmelerden biri olacak. Tüketici kredileri alanında lider ve saygın konumunu her zaman korumayı başaran Yapı Kredi düşük maliyetlerle sunduğu kredilerle nakit kredi ihtiyaçlarını karşılamada tercih edilen bir banka olarak ön plana çıkıyor.

Hiç yorum yok: