Odeabank Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır

Odeabank'ın kredi kartı Bank’O Card başvurusu yapmak çok kolay. Üstelik Bank’O Card yıllık aidatı olmayan bir kredi kartı. Odeabank kredi kartını tercih edenler üyelik ücreti, yıllık aidat, kart ücreti gibi herhangi bir isim altında hiçbir ücret ödemiyorlar.

Bank’O Card başvurusu değişik kanallardan gerçekleştirilebiliyor. Cep telefonu ile Odeabank kredi kartı başvurusu yapmak isteyenler BANKO yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numaralarını 8444’e SMS olarak gönderiyorlar. Telefonla Odeabank kredi kartı başvurusu yapmak da mümkün. Bunun için Odeabank İletişim Merkezi numarası olan 444 8 444'ü aramak yeterli. Bu numarayı arayarak kredi kartı başvurusu yapılabiliyor. Odeabank kredi kartı başvurusu için interneti tercih edenler Odeabank'ın web sitesindeki kredi kartı başvuru formunu doldurarak başvuru yapabiliyorlar. Sitede yer alan kısa başvuru formunu doldurmak Bank'O Card başvurusu yapmak için yeterli oluyor. Ama 'ben klasik yoldan şaşmam, banka şubesine gitmeden hiçbir işlem yapmam' diyorsanız elbette en yakın Odeabank şubesine uğrayarak da Bank'O Card için başvuru yapabilirsiniz. Kart başvuruları en kısa zamanda değerlendirilerek başvuru sahiplerine geri dönüş yapılıyor.

Bank'O Card yıllık ücreti olmayan bir kredi kartı olmanın yanısıra pek çok avantajı da birarada sunuyor. Odeabank kredi kartıyla taksit ve indirim fırsatlarını kullanarak alışveriş yapmak mümkün. Düzenlenen kampanyalarla geri ödemeler ilerideki aylara ertelenebiliyor. Bank'O Card'ın son kampanyasıyla sunulan elektronik alışverişlerine 10 taksit fırsatı devam ediyor. Odeabank'ın kredi kartı Bank'O Card'la en pratik nakit kredi kullanma yöntemlerinden biri olan nakit avans ya da taksitli nakit avans çekme fırsatı da sunuluyor. Nakit avans ve taksitli nakit avans kullananlar düşük maliyetlerle, belgesiz ve başvurusuz olarak nakit ihtiyaçlarını karşılamış oluyorlar.

Odeabank Türkiye'deki genişleme ve pazar payını artırma planı çerçevesinde mevcut şubelerini her geçen gün yenilerini ekliyor. Ankara, İstanbul ve İzmir'den sonra birçok önemli Anadolu kentinde de şube açmaya başlayan Odeabank'ın yakın zamanda Türkiye'nin tamamına yayılması bekleniyor.

Hiç yorum yok: