Şekerbank Kredi Başvuru Kanalları - İhtiyaç Konut Taşıt Kredileri

Hayallerinize ulaşmanın kısa yolu Şekerbank kredilerinden geçiyor. Şekerbank ihtiyaç kredisi, konut kredisi ve taşıt kredisi alanlarında en kolay, hızlı ve düşük maliyetli kredi seçenekleri sunuyor. Şekerbank İhtiyaç Kredisi ile çok uygun vade ve faiz olanaklarıyla kredi kullanmak mümkün. Şekerbank kredi başvurusu da çok kolay. Değişik kredi başvuru kanalları aracılığıyla Şekerbank kredi başvurusu yapılabiliyor. Şekerbank kredisi için Şekerbank şubelerinden, webden, SMS atarak, Şekerbank ATMlerinden, Şekerbank İnternet ve Telefon Bankacılığından başvuru yapılabiliyor. Başvuru kanallarından herhangi birini seçenler kredilerini hemen alıyorlar.

Webden Şekerbank kredisi için başvuru yapmak istynlerin bankanın web sitesini ziyaret ederek ilgili linklere tıklamaları yeterli oluyor. Sitede yer alan kısa başvuru formlarını doldurarak kolaylıkla Şekerbank kredisi başvurusu yapılabiliyor.

Şekerbank kredilerine SMS ile başvuru yapmak da çok kolay. Şekerbank İhtiyaç Kredisi için aralarında birer boşluk bırakarak, KREDİ, TCKİMLİK ve GELİR bilgilerini yazıp 1953'e SMS atmak gerekiyor. Şekerbank Konut Kredisi içinse aralarında birer boşluk bırakarak, KONUT, TCKİMLİK ve GELİR bilgilerini yazıp 1953'e SMS göndermek yeterli oluyor. Şekerbank Taşıt Kredisi için de SMS ile başvuru yapılabiliyor. Bunun için aralarında birer boşluk bırakarak, TASIT, TCKİMLİK ve GELİR bilgilerini yazıp 1953'e kısa mesaj göndermek gerekli.

Tüm Şekerbank ATM’lerinden de kredi başvurusu yapılabiliyor. ATM'den kredi başvurusu için Ana Menü / Kolay Başvuru menüsü altında yer alan Kredi Başvurusu adımından giriş yaparak kredi başvurusu yapılabiliyor.

Şekerbank İnternet Şubesinden kredi başvurusu yapmak için öncelikle Şekerbank internet şubesi müşterisi olmak gerekiyor. Şekerbank Bireysel İnternet şubesine girerek Başvurular menüsü altındaki Kredi Başvurusu adımından kredi başvurusu yapmak kolayca mümkün oluyor.

Şekerbank Telefon Bankacılığı'nın numarası ise 444 78 78. Bu numarayı arayarak telefonda yapılan yönlendirmeleri izleyip 4’ü tuşladıktan sonra Bireysel kredi, Taşıt kredisi ve Konut kredisi başvurusu yapılabiliyor.

Taşıt kredisi kullanmak isteyenler ise aracı satın alacakları anlaşmalı bayi kanalıyla da kredi başvurusu yapabiliyorlar.

Hiç yorum yok: