Emekli Maaşını PTT'den Alana VakıfBank Taksitli İhtiyaç Kredisi

Emekli maaşnı PTT’den alan SGK emeklileri VakıfBank’tan çok cazip şartlarla ihtiyaç kredisi kullanıyorlar. Maaşlarını PTT şubeleri ya da PTTmatiklerden alan tüm Emekli Sandığı, Sosyal Sigortalar Kurumu ve Bağ-Kur, kısacası Sosyal Güvenlik Kurumu emeklileri için şimdi Vakifbank kredilerinde olağanüstü bir fırsat var. Kredi Vakıfbank şubelerinden değil, PTT işyerlerinden kullanılıyor ve başvurular PTT şubelerinde bulunan Vakıfbank standlarına yapılıyor. Vakıfbank'a ait bir stand yoksa PTT veznelerinden ya da görevlilerinden Vakıfbank kredi başvuru formunu istemek yeterli. Kredi başvuru formunu doldurarak yine PTT işyerlerindeki görevlilere ya da banka standına teslim edenler Vakıfbank'ın emeklilere özel ihtiyaç kredisi için başvuru yapmış oluyorlar.

Kampanya emekli maaşını PTT aracılığıyla alan tüm emeklileri kapsıyor. Bu durumda olan tüm SGK emeklileri PTT işyerlerinden hızlı ve zahmetsiz bir şekilde VakıfBank Taksitli İhtiyaç Kredisi için başvuru yapabiliyorlar. PTT işyerlerinde bulunan kredi başvuru formunu doldurmak kredi başvurusu için yeterli oluyor. Başvuru olumlu sonuçlanır ve kredi kullandırılması uygun görülürse kredinin ödemesi de PTT işyerinden yapılıyor. Kredinin taksit geri ödemeleri de yine PTT şubelerinden gerçekleşiyor.

Maaşını PTT aracılığıyla alan Sosyal Güvenlik Kurumu emeklilerine özel bu kredinin özelliklerine bakacak olursak, kredinin 60 aya varan vade seçenekleriyle sunulduğunu görüyoruz. Uzun vadeli bir kredi arayan emekliler için bulunmaz bir teklif gibi gözüküyor. Emeklilere özel Vakıfbank Taksitli İhtiyaç Kredisi'nde üst limit de oldukça doyurucu. Vakıfbank'ın kredi teklifi 20.000 TL’ye kadar limit içeriyor. Kampanyada cazip faiz oranlarıyla kredi kullanma olanağı sunuluyor. Sadece PTT işyerlerinden alınabilecek bu kredi için 80 yaşına kadar emekliler yararlanabiliyor. Ancak kredi vadesi ve yaş toplamının 80'i geçmemesi gerekiyor. Bu durumda örneğin 77 yaşındaki bir emekli 36 ay, yani 3 yıl vadeli kredi kullanabiliyor.

PTT son yıllarda yaptığı hamleler ve imaj değişikliği çalışmalarıyla kendini yeniledi. Son birkaç yıldır sadece iletişim ve haberleşme alanında bankacılık da dahil pek çok alanda faaliyet göstermeye ve hizmet vermeye başladı. PTT'nin Türkiye'nin önde gelen bankalarıyla beraber gerçekleştirdiği kredi kampanyaları ilgi ve beğeni topluyor. Emeklilere yönelik kampanyalarda da gözle görülür ve belirgin bir artış gözlemleniyor. Özellikle bankaların emekli maaş taşıma kampanyaları ve emekli maaş müşterilerine yönelik kampanyaları gözden kaçmıyor.

PTT ve Vakıflar Bankası işbirliği emeklilerin yüzünü güldürecek ve nakit ihtiyaçları için işlerine yarayacak mükemmel bir kredi kampanyasına imza atmışlar. Kredinin vadesinin uzun olması ve limitinin yüksek tutulması başlıca artıları. Ayrıca PTT'nin de kredi başvurusu ve geri ödemelerinde aktif rol alması özellikle banka şubesi bulunmayan bölgelerde yaşayan emekliler için büyük kolaylık yaratıyor. Banka şubesi olup da maaşını PTT'den aldığı için bu kurumun rahatlığını tercih edenler için de özellikle kredi taksit ödemelerinde banka şubelerine gitme ve sıra bekleme zahmetini ortadan kaldırıyor. Kısacası Vakıfbank'ın maaşını PTT işyerlerinden alan emeklilere yönelik olan Taksitli İhtiyaç Kredisi kampanyası pek çok ihtiyacı birden birarada karşılıyor. Hem faiz, hem taksit sayısı hem de vade avantajının yanında taksit geri ödemelerinin PTT'den yapılacak olması başlıbaşına bir kolaylık olarak kendini gösteriyor. Bu durumda emekli maaşını PTT'den alanlar için bu cazip kredi fırsatını değerlendirmemek için hiçbir sebep kalmıyor. Kredide yaş sınırının da yüksek tutulması, özellikle 65 yaşından sonra bankalardan kredi çekemeyen emekliler için ayrı bir tercih nedeni oluşturuyor. Kredi fırsatından yararlanmak için PTT şubelerine gitmek yeterli oluyor.

Hiç yorum yok: