ING Bank PTT Kredi Postam ile 20.000 TL Nakit Kredi

ING Bank ve PTT işbirliğiyle gerçekleştirilen Kredi Postam kampanyaları devam ediyor. PTT son dönemde ürün yelpazesini ve hizmet ağını genişleterek iletişim dışındaki alanlarda da faaliyet göstermeye başladı. PTT ile bankalar arasında yapılan anlaşmalarla gerçekleşen ihtiyaç kredisi kampanyaları da bunlardan biri. ING Bank ve PTT'nin ortak çalışmasıyla ortaya çıkarılan kredi ürünü olan Kredi Postam başvuruları PTT iş yerlerinden hızlı ve kolayca gerçekleştiriliyor. Kredi Postam kredisi anında kullanılıyor, kredi taksitlerinin geri ödemeleri de istenirse yine PTT iş yerlerinden yapılabiliyor.

ING Bank ve PTT'nin son kredi kampanyasıyla PTT müşterilerine asgari 500 TL, azami 20.000 TL tutarında ihtiyaç kredisi kullandırılıyor. PTT Personeli ve Emeklileri için 30.000 TL'ye kadar kredi kullanmak mümkün. Kredinin maksimum vadesi 60 aya kadar çıkıyor. Değişik vade seçenekleri ile sunulan Kredi postam tüm PTT iş yerlerinde kredi müşterilerini bekliyor.

Kampanya koşulları oldukça açık ve net. Maksimum 20.000 Liraya kadar kredi kullanılabiliyor. Maksimum kredi tutarı PTT personeli ve emeklileri için 30.000 TL'ye kadar yükseliyor. Peki kampanyanın aylık faiz oranı ne kadar? Dosya masrafı var mı? Bu konularda da netlik söz konusu. PTT müşterileri için aylık % 1.29 faiz uygulanırken, maaşını PTT'den alan emekli müşteriler için faiz oranı %1.19 oranı üzerinden hesaplanıyor. Maaşını PTT aracılığıyla alan kredi kullanıcılardan dosya masrafı alınmıyor. Diğer tüm PTT Müşterileri için dosya masrafı 294 TL olarak gerçekleşiyor.

Kampanyanın en güzel yönlerinden biri de hayat sigortası yaptırma şartı bulunmaması.

Kredi Postam ihtiyaç kredisine başvuru için nüfus cüzdanı ve gelir belgesi talep ediliyor. Maaşını PTT'den alan emekliler gelir belgesi getirmek zorunda değil.

Kredi Postam ile 75 yaşına kadar olan herkes yararlanabiliyor. Müşteri yaşı ve kredi vade süresinin toplamının 75 yılı geçmemesi gerekiyor.

Hiç yorum yok: