Renault Yüzde 0 Faiz 15 Ay Vade 15000 TL Kredi Finansmanı Kampanyası

Renault modellerine ulaşmak şimdi çok kolay. Renault bünyesinde sıfır kilometre Renault satın alımında kullanılmak üzere gerekli kredi ihtiyacını finanse etmek için cazip bir kampanya devam ediyor. Yüzde 0 Faiz Oranlı Finansman Kampanyası ile 15.000 TL kredi, 15 ay vadede faizsiz olarak kullandırılıyor. Kampanya Renault'nun Fluence, Megane HB, Yeni Clio, Clio Grand Tour ve Captur modellerinde geçerli.

15.000 TL'nin üzerinde kredi kullanmak isteyenler ve 15 aydan daha uzun süreli vade seçeneklerini tercih edenler için de cazip bir fırsat var. 15.000 TL'nin üzerinde ya da 15 aydan aydan uzun süreli olarak kullanılan kredilerde düşük faiz oranı uygulanıyor. 48.000 TL'ye kadar kredi 48 aya kadar vadelerde % 0,89 faiz oranıyla veriliyor. Araç fatura bedelinin yüzde 80’ine kadar kredi kullanmak mümkün oluyor. Kredi fırsatı kampanyaya katılan Renault yetkili satıcılarında yepyeni bir Renault sahibi olmak isteyenleri bekliyor. Renault Fluence, Megane HB, Yeni Clio, Clio Grand Tour ve Captur modellerinden birine sahip olmak isteyenler 15.000 TL'ye kadar krediyi 15 aya kadar 0 faizli olarak kullanabiliyorlar ya da 48.000 TL'ye kadar ve 48 ay vadeye kadar kredi için sadece % 0.89 aylık faiz oranıyla geri ödeme yapıyorlar.

Yeni bir Renault sahibi olmak bu kampanyayla hayal olmaktan çıkıyor. Kampanyaya katılmak isteyenler Renault'un com tr uzantılı Türkiye web adresini ziyaret ederek 'Yeni araç almak istiyorum' formunu doldurup göndererek kendileriyle iletişim kurulmasını sağlayabiliyorlar. Bunun dışında en yakın Renault yetkili satıcısına giderek de kampanyaya katılmak ya da ayrıntılı bilgi almak mümkün. Renault modellerinin fiyatlarını merak edenler Renault web sitesinde fiyat araştırması yapabiliyorlar. Tüm Renault modellerinin kampanyalı anahtar teslim fiyatlarını güncel olarak siteden öğrenmek mümkün. Sitede yer alan Kredi Hesapla bölümüyle tercih edilen ve satın alınması düşünülen araç için kredi ve taksit hesaplaması yapılabiliyor. Test sürüşü yapmak isteyenler için de Renalut web sitesinde bir başvuru formu bulunuyor.

Hiç yorum yok: