VakıfBank WorldCard ile 50 TL’lik Alışverişe 15 Otomobilden Birini Kazanma Şansı

VakıfBank WorldCard ile her 50 TL’lik alışverişe 15 otomobilden birini kazanma şansı var. Çekilişle otomobil hediye edilen kampanyaya katılmak için Vakıfbank Worldcard ile en az 50 TL ve üzerinde alışveriş yapmak yeterli. Her 50 Liralık alışverişe bir çekiliş hakkı veriliyor. Kampanya ile 2013 Model Volkswagen Golf 1.2 TSI BMT 105 hp Midline Plus Man. otomobiller hediye ediliyor. 1 Ekim- 31 Aralık 2013 tarihleri arasında devam edecek Vakıfbank WorldCard otomobil çekilişi kampanyası birer aylık üç dönemden oluşuyor. Her ay 5 otomobil, 3 ay boyunca toplam 15 otomobil hediye ediliyor. Kampanya Milli Piyango İdaresinin izni ve gözetimi altında gerçekleştiriliyor. Her dönemde 2013 Model Volkswagen Golf 1.2 TSI BMT 105 hp Midline Plus Man. kazanan beş talihli her ayın 14'ünde Takvim Gazetesi'nde ve Vakıfbank'ın kredi kartı sitesinde duyurulacak. Kasım, Aralık ve Ocak aylarında talihliler açıklanacak.

Kampanya üç döneme ayrılıyor. Ekim, Kasım ve Aralık aylarında yapılacak alışverişler ayrı ayrı kendi dönemleri için çekiliş hakkı kazandıracak. Her 50 TL ve üzeri alışveriş bir çekiliş hakkı kazandırırken, o dönem içinde onaylanan her WorldCard başvurusu için de 5 çekiliş hakkı verilecek. Bu durumda henüz Vakıfbank WorldCard almamış olanlar için daha fazla kazanma şansı var. Henüz WorldCard'la tanışmamış olanların acele etmesi gerekiyor. Her ay 5 adet ve 3 aylık toplam kampanya süresince 15 adet 2013 Model Volkswagen Golf 1.2 TSI BMT 105 hp Midline Plus Man. hediye edileceğini yeniden hatırlatmakta yarar var.

Vakıfbank WorldCard kredi kartlarında asgari ödeme blokesi olan, kartı blokeli, iptal veya aktif olmayan kart sahipleri ile VakıfBank personeli, ticari kart ve likecard kullanıcıları kampanyadan yararlanamıyor. Kampanyaya katılmak için 18 yaşından büyük olmak gerekiyor. Kampanya bireysel müşterileri hedeflediği için ticari kartlar kampanyaya dahil edilmiyor. Ek kartlarla yapılan harcamalar asıl kart için çekiliş hakkı kazandırıyor. Çekilişler her ayın 12'sinde yapılacak ve 14'ünde sonuçlar ilan edilecek. Bir kişinin birden fazla ödül kazanma şansı bulunmuyor.

Televizyon reklamlarıyla tanıtımına başlanan kampanya ile 15 otomobilden birini kazanmak hayal değil. Bunun için sadece Vakıfbank WorldCard ile alışveriş yapmak ya da Vakıfbank WorldCard başvurusu yapmak yeterli oluyor. Vakıfbank kredi kartlarını daha çok kullananlar daha çok kazanma şansı elde ediyorlar.

Hiç yorum yok: