Şekerbank 3 Ay Ertelemeli 50 Bin TL Limitli Kredi Kampanyası Sürüyor

Şekerbank Kurban Bayramı'na yönelik olarak başlattığı 3 ay ertelemeli, 50 Bin TL limitli kredi kampanyasını Ekim ayı sonuna kadar devam ettiriyor. Kampanyada cazip faiz oranları ve kabul edilebilir dosya masrafı ücretleriyle yüksek limitli kredi kullanmak mümkün. Şekerbank kredi kampanyasında faiz oranları % 0.68'den, dosya masrafı ücreti ise 150 TL'den başlıyor. Kampanyaya başvurular Ekim ayı sonuna kadar yapılabilecek. Şekerbank ihtiyaç kredisi başvurusu Şekerbank şubelerine yapılıyor.

Şekerbank'ın kredi kampanyasında 50.0000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi 60 aya kadar vadelerle kullanılabiliyor. 3 ay vadeli 3.000 TL kredi çekmek isteyenler içim sadece % 0.68 faiz oranı uygulanıyor. 3.000 TL ile 15.000 TL arasındaki kredi tutarları için uygulanan faiz oranı % 0.99'dan başlıyor ve % 1.19'a kadar yükseliyor. 15.000 Liranın üzerinde kredi kullanmak isteyenler ise % 1.09 ile % 1.19 arasında faiz oranları ile geri ödeme yapıyorlar. Uygulanan faiz oranları tercih edilen vadeye göre değişiyor. 24 ay vadeye kadar oldukça düşük faiz oranları sözkonusu. 36 ay, 48 ve 60 ay gibi vadelerde de nispeten cazip faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün.

Kampanyada uygulanan dosya masrafı tutarları ise alınacak kredi tutarına göre değişiyor. 3.000 TL'ye kadar kullanılan krediler için 150 TL dosya masrafı alınırken, 15.000 TL'ye kadar olan tutarlarda 200 TL dosya masrafı uygulanıyor. 15.000 TL'nin üzerindeki kredi tutarları için 250 TL dosya masrafı sözkonusu oluyor. Kredi kampanyası kapsamında 50 Bin TL'ye kadar kredi almak mümkün.

Şekerbank'ın web sitesi oldukça kullanışlı kredi araçları barındırıyor. Siteyi ziyaret edenler kredi hesaplama ve kredi karşılaştırma araçları sayesinde kendileri için en uygun krediyi tespit edebiliyorlar. İstenilen kredi tutarı ya da ödeyebilecekleri aylık taksit miktarını yazanlar ne kadar taksit ödeyeceklerini ya da ne kadar kredi alabileceklerini öğreniyorlar. Kredi hesaplama aracı ile alınabilecek kredi ya da ödenecek aylık taksit tutarını hemen hesaplamak mümkün oluyor. Sitede yer alan kredi karşılaştırma aracı ise Şekerbank kredileri ile diğer banka kredilerini karşılaştırarak iyi bir fikir sahibi olmamızı sağlıyor.

Hiç yorum yok: