HSBC Modern Hesap Açmak İçin SMS Numarası 4477 - Yüzde 10 Hoş Geldin Faizi

HSBC Modern Hesap hem yüksek faiz kazanmak, hem de vade derdiyle uğraşmak istemeyenler için birebir. Her zaman yüksek faiz getirisi sağlayan HSBC Modern Hesap ilk ay için % 10 Hoş Geldin Faizi veriyor. HSBC Modern Hesap vadesiz gibi çalışan ve birçok bankacılık işlemini yapmaya izin veren ama aynı zamanda vadeli hesap gibi faiz getirisi sağlayan bir mevduat hesabı. Modern Hesap açanlar günlük faiz getirisi elde ettikleri için vadeyi bekleme, vadeden önce para çekip faiz kaybetme gibi sorunlar yaşamıyorlar. HSBC Modern Hesap'a istenildiği zaman para yatırılıyor ve para çekiliyor.

HSBC Modern Hesap açmak için MH yazıp başvuru SMS numarası olan 4477'ye kısa mesaj göndermek yeterli. Mesajın bankaya ulaşmasının ardından banka yetkilileri hemen geri dönüş yaparak başvuru sahibini arıyorlar. İnternet üzerinden HSBC Türkiye web adresini ziyaret ederek internet şubesine giriş yaparak Modern Hesap açmak da mümkün. Bunun yanında kuşkusuz en yakın HSBC şubesine uğrayarak hemen Modern Hesap açtırıp avantajlarla tanışmak da seçilebilecek bir başka yol.

HSBC Modern Hesap Türk Lirası cinsinden açılabiliyor ve herhangi bir hesap açılış alt limiti bulunmuyor. Ancak günlük faiz getirisi elde etmek için hesap bakiyesinin gün sonunda 1.000 TL'nin üzerinde olması gerekiyor. 75.000 TL tutara kadar faiz kazancı sağlanabiliyor.

İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılık üzerinden ücretsiz EFT / Havale yapma imkanı sunan HSBC Modern Hesap sahipleri fatura ve düzenli ödeme talimatı verebiliyorlar. Ödemeler öncesinde ve sonrasında müşteriler SMS yoluyla bilgilendiriliyor. Modern Hesaplarına Plus özelliği tanımlatanlar birikim süresi en az 1 yıl olmak üzere TL, USD, EUR ve GBP para cinslerinde her ay düzenli birikim yapılabiliyor.

Hiç yorum yok: