Almanya'da Kredi Almak - Ziraat Bankası ile Düşük Faiz ve Uzun Vade

Almanya'da yaşıyorsanız privatkredite / bireysel kredi almak gözünüzü korkutmasın. Bireysel tüketici kredinizi bir Türk bankasından da kolaylıkla çekebilirsiniz. Ziraat Bankası Almanya'da yaşayan Türklere cazip koşullarla çok özel ihtiyaç kredisi fırsatları sunuyor. Ziraat Bankası'nın gurbetçilere özel ihtiyaç kredisi 84 aya kadar vadelerle kullanılabiliyor. Kampanya kapsamında 25.000 Euro'ya kadar kredi çekmek mümkün. Hem de çok hızlı bir şekilde ve uygun kredi faiz oranlarıyla. Ziraat Bankası'nın uyguladığı yıllık faiz oranları vadeye göre % 5.40'dan başlıyor.

Uygun koşullara sahip, kolaylıkla geri ödenebilecek hesaplı bir kredi arayanların ve Alman bankalarıyla uğraşmak istemeyenlerin ilk tercihi Almanya'da da Ziraat Bankası oluyor. Kredi başvuruları Ziraat Bankası Almanya şubelerinden yapılabiliyor. Bu şubeler arasında Berlin, Duisburg, Essen, Frankfurt am Main, Hamburg, Hannover, Köln, München, Nürnberg ve Stuttgart şubeleri bulunuyor. Kredi başvurusu yapmadan önce görüşme için önceden randevu almak mümkün. Bunun için Ziraat Bankası'nın .de uzantılı web adresini sitesinde yer alan formu doldurup online olarak göndermek yeterli.

Ziraat Bankası'nın kredi kampanyasıyla 2.500 € ile 25.000 € arasında ihtiyaç kredisi için başvuru yapılabiliyor. Oldukça yüksek üst limitli kredi mobilyadan beyaz eşyaya, tatilden Türkiye ziyaretine kadar istenilen her ihtiyaç için kullanılabiliyor. Kredinin hangi harcamalar için kullanılacağı sorulmuyor. Almanya'daki gurbetçilere özel Ziraat Bankası taksitli kredi kampanyası kapsamında 12 ay ile 84 ay arasındaki vadelerde / laufzeit kredi alınabiliyor. Yurt dışında yaşayan Türkler için artık iyi bir Türk bankası seçeneği de var. Ziraat Bankası krediler alanındaki lider konumunu Türkiye sınırları dışına da taşıyor ve Almanya'da yaşayan Türkler için mükemmel kredi seçenekleri sunuyor.

Ziraat Bankası'ndan 48 ay taksitli 10.000 Euro kredi alanlar ayda 241 € taksit ödüyor. 10.000 Euro kredi 84 ay vadeli olarak alınırsa ayda sadece 158 Euro taksit ödemesi var. Kredilere uygulanan faiz oranı vadeye göre değişiyor. Ziraat Bankası'ndan 25.000 € kredi kullananlar 48 ay vadede aylık 602 € geri ödeme yapıyor. Aynı tutar için 60 ay vadede taksit 504 Euro'ya, 84 ay vadede 396 Euro'ya düşüyor.

Ziraat Bankası'nın kredi ürününü kullananlar için bir sürprizi daha var. Ziraat Bankası bireysel hityaç kredisi kampanyasında dosya masrafı yok. Kredi kullandırma ücreti, kredi tahsis ücreti gibi herhangi bir isim altında da herhangi bir ücret alınmıyor. Kredi başvuruları şahsen Ziraat Bankası Almanya şubelerine yapılıyor. Kredi başvuruları çok kısa zamanda sonuçlandırılıyor ve krediler hemen kullandırılıyor.

Hiç yorum yok: