Bu Bayram Odeabank'ta Nakit Hazır Masrafsız Kredi 2014 Ödemeli

Bu bayram Odeabank'ta nakit hazır. Odeabank'ın yeni ihtiyaç kredisi kampanyasıyla bayram için ihtiyaç duyduğunuz nakit Odeabank'ta. Kredi masrafsız olarak sunuluyor. Üstelik 2014'de ödeme seçeneği de var. ancak bayrama kadar yetişemezseniz üzülmeyin. Çünkü bu çok cazip kredi kampanyası 31 Ekim tarihine kadar devam edecek. Dosya masrafsız olarak kullanılan Nakit Hazır Kredisinin faiz oranı da oldukça uygun. Aylık % 1,25 faiz oranının uygulandığı Odeabank Nakit hazır Kredisi ile 48 aya kadar vadelerde kredi kullanmak mümkün.

Odeabank'ın bayram öncesi başlayan kampanyasıyla bayram için ve sonrasında gerekli olacak tüm nakit ihtiyacını kolaylıkla karşılamak işten bile değil. Kredi kampanyası ayrıca 2 ay erteleme seçeneği sunuyor. Bu da ekim ayında kullanılan kredinin geri ödemelerine gelecek yıl Ocak ayında başlamak demek. Odeabank Nakit Hazır Kredisi sadece nüfus cüzdanı beyanı ile kolay kredi kullanımı imkanı sunuyor. 0 dosya masrafıyla kullanılan kredide aylık taksitler çok uygun rakamlarda oluşuyor. Geri ödeme planına göre 48 ay vade seçeneğini tercih edenler günde 3 TL'ye 3.000 TL, günde 5 TL'ye 5.000 TL ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. 3.000 TL kredi için 48 taksit seçeneğinde aylık taksit utarı sadece 88 TL olarak gerçekleşiyor.

Odeabank Türkiye'nin hızla gelişen ve yurt çapındaki şube ağını yaygınlaştıran genç ve dinamik bankası olarak değişik kredi seçenekleri sunuyor. Bu seçeneklerden biri kamu çalışanlarına yönelik. Odeabank'tan kamu çalışanlarına maaşın 20 katına kadar kredi kullanma imkanı sunuluyor. Kamu çalışanlarına yönelik kredi kampanyası % 1,03 faiz oranı, 99 TL masraf ve 60 aya kadar vade ile devam ediyor. Kamu çalışanları gelir belgesiz, sadece kamu kimliği ile kredi başvurusu yapabiliyor.

Bir diğer cazip kampanya ise borç transferi ile ilgili. Diğer bankalardaki kredi borçlarını Odeabank'a transfer edenler geri ödemelerini düşük maliyet oranları ve uygun koşullarla yapıyorlar. Böylece diğer bankalarda birikmiş olan kredi borçlarının ödenmesi sorun olmaktan çıkıyor. Kredi borçlarının yanında kredi kartı borçlarını da Odeabank'a transfer etmek mümkün. Üstelik 0 TL dosya masrafı ve % 1,23 faiz oranıyla. Kredi ve kredi kartı borç transferi yapanlar 60 aya kadar olan vadelerle kredi geri ödemelerini kolayca gerçekleştiriyorlar.

Hiç yorum yok: