Odeabank Günde 3 TL'ye 3000 TL, 5 TL'ye 5000 TL Kredi

Bu bayram krediniz Odeabank'tan. Türkiye'nin yepyeni bankası Odeabank'ın bu bayram bir sürprizi var: Günde 3 TL'ye 3.000 TL, 5 TL'ye 5.000 TL ihtiyaç kredisi Odeabank'da. Bayram öncesi yoğunlaşan nakit ihtiyaçları için mükemmel bir fırsat sunan Odeabank Bayram Kredisi geri ödemeleri de bir sürpriz içeriyor. 2 ay erteleme seçeneği ile Odeabank Bayram Kredisi'ni şimdi alanlar geri ödemelerini 2014 yılında yapmaya başlıyorlar.

Odeabank'ın bayrama özel kredi kampanyasında dosya masrafı yok. Kredi 0 TL dosya masrafı ile kullanılıyor. Masrafsız Bayram Kredisi için uygulanan faiz oranı ise aylık % 1.25. Oldukça uygun faiz oranıyla sunulan Odeabank Bayram Kredisi 48 ay vadeli olarak kullanılabiliyor.

Kredi başvurusu için herhangi bir evrak ya da belge istenmiyor. Odeabank Bayram Kredisi sadece nüfus cüzdanı beyanı ile kolayca kullanılıyor. Günde 3 TL taksitle 3.000 TL ve günde 5 TL taksitle 5.000 TL kredi kullananlar geri ödemelerini 48 aya varan vadelerle, 2 ay ertelemeli olarak zorlanmadan yapma şansına kavuşuyorlar. Masrafsız, evraksız belgesiz olarak kullanılan Odeabank ihtiyaç kredisi kampanyası için son başvuru tarihi 31 Ekim 2013. 48 ay vadeli 3.000 TL kredi kullananların ayda sadece 88 TL taksit ödedikleri mükemmel şartlara sahip Odeabank kredi kampanyasını kaçırmamak için acele etmek gerekiyor. Odeabank ihtiyaç kredisi başvuruları Odeabank şubelerinden yapılabiliyor. Türkiye'nin şube sayısını en hızlı artıran bankalarından Odeabank Türkiye'nin tüm önemli şehirlerinde hizmet vermeye başladı. Kısa zamanda büyük bir gelişe gösteren bankanın yakın zamanda şube ağını Türkiye çapında geliştirmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok: