Akbank Olduğunda Öde Esnaf Kredisi

Akbank Olduğunda Öde Kredisi ile esnafa büyük kolaylık geliyor. Esnafa her zaman kulak veren ve kredi düzenlemelerini esnafın ihtiyaçlarını gözeterek yapmaya çalışan Akbank bu kez çok değişik bir kredi kampanyasıyla karşımıza çıktı. Esnafın gelir durumunun her zaman aynı olmadığını, dönemlere göre değiştiğini çok iyi bilen Akbank Olduğunda Öde Kredisini geliştirdi. Sabit taksitli geri ödemeler her zaman esnafın ihtiyaçlarını ve geri ödeme planı konusundaki isteklerini karşılamıyor. Değişik dönemlerde farklı kazanç seviyelerinde gelir elde eden esnafın bu durumunu göz önüne alarak düzenlenen ilk kredi kampanyasıyla Akbank'ta tanışıyoruz.

Akbank Olduğunda Öde Kredisi ile esnaf kredisini şimdi alıyor, parası oldukça ödüyor. Kredi geri ödemeleri tamamen esnafın kendi kararına göre 1 yıl içinde istenilen zamanda ve tutarda yapılabiliyor. Olduğunda Öde kredisi ile finansman ihtiyaçlarını hemen karşılayan esnafımız işler iyi gittiğinde çok, kötü gittiğinde az kredi geri ödemesi yapıyor. Bu arada faiz oranı değişikliklerinden etkilenmiyor.

Akbank'ın esnafın ihtiyaçlarını gözeterek geliştirdiği Olduğunda Öde Kredisi 12 ay vadeye kadar kullanılabiliyor ve TL spot kredi başvuruları için geçerli oluyor. Kredi geri ödemelerinde anapara ödemesi, kredinin maksimum vadesi içinde esnaf tarafından belirlenen zamanlarda ve tutarlarda gerçekleştiriliyor. Kredinin faiz ödemeleri ise üç ayda bir yapılıyor. Anapara ödemelerinde erken kapama yapmak isteyen esnaf kapama komisyonu ödemiyor.

Tümüyle esnafın gelir durumuna ve isteğine bağlı olarak gerçekleşecek olan geri ödemeler sayesinde kredi kullanan esnaf kendi durumuna göre geri ödemelerini kolaylıkla gerçekleştirebiliyor. Bu sayede hem esnafın işi kolaylaşırken, hem de kredi kullanma kararı vermesi de daha kolayca gerçekleşiyor. Biliyoruz ki çoğu esnaf kazanç durumunu tam olarak göremediği ya da dönemsel gelir farklılıkları nedeniyle ödemelerde aksama olabilir düşüncesiyle kredi kullanmaktan çekiniyor. Böylece esnaf için gerekli olan finansman ve nakit ihtiyacı sağlıklı bir biçimde karşılanabiliyor. Akbank Olduğunda Öde Kredisi sayesinde kredi kullanan esnaf tüm geri ödeme planını ve taksitlerini kendi kararıyla oluşturuyor. Bu da esnafın kredi kullanma kararını olumlu etkilerken aynı zamanda geri ödemelerde sıkıntı olacağı yönündeki endişelerini de ortadan kaldırmış oluyor.

Hiç yorum yok: