Maaşını Şekerbank'a Taşıyan Emekliler Çeyrek Altın Kazanıyor

Şekerbank’ın emeklilere özel hazırladığı altın kampanyalara bir yenisi eklendi. 31 Mart akşamına kadar emekli maaşını Şekerbank'a taşıyan emekli müşteriler çeyrek altın hediyesi kazanıyorlar. Maaşlarını 12 ay boyunca Şekerbank'tan alma koşuluyla 1 çeyrek altın karşılığı 1,60 gram altın hediye ediliyor. 12 ay boyunca başka bankaya geçmedikleri takdirde çeyrek altın hediyesi hesaplarına aktarılıyor.

Şekerbank'ın ayrıca emekli müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak bir başka sürprizi daha var. 31 Mart 2014 tarihine kadar emekli maaşını Şekerbank'a taşıyan her emekli müşteri, Altın Emeklilik Kredisi ile tüm ihtiyaçlarını uygun faizlerle rahatça karşılama fırsatını yakalıyor. Üstelik Altın Emeklilik Kredisi kullananlara 1 tane de çeyrek altın hediye ediliyor.

Şekerbank'ın Altın Emeklilik Kredisi kampanyasından sadece yeni gelenler değil, halihazırdaki mevcut emekli müşteriler de yararlanabiliyor. Halen emeklisini Şekerbank'tan almaya devam eden emekli müşterilerin 1 çeyrek altın hediyeli Altın Emeklilik Kredisi fırsatından yararlanması için sadece kredi başvurusu yapmaları yeterli oluyor. Maaşını 3 ayda bir alan kamu emeklisi müşterilerin taksit ödemelerini 3 ayda bir ödeme imkanı sunulduğunu da hatırlatalım.

Şekerbank Altın Emeklilik Kredisi kapsamında 5.000 TL'den başlayıp 50.000 TL'ye kadar istenilen miktarda kredi çekilebiliyor. Vadesi 24 ay ile 36 arasında değişen Altın Emeklilik Kredisi'nde aylık % 1.50 faiz oranı uygulanıyor. 24 ay vadeyle 5.000 TL tutarında Altın Emeklilik Kredisi kullananların aylık sadece 258 TL taksit ödemesi yapması yeterli oluyor. İstenirse 3 ay taksit erteleme seçeneği de bulunan Altın Emeklilik Kredisi'nde herhangi bir kredi tahsis ücreti alınmıyor.

Şekerbank Altın Emeklilik Kredisi kampanyasına başvuru yapmak isteyenlerin herhangi bir Şekerbank şubesini ziyaret etmeleri yeterli oluyor. Şekerbank kampanyasıyla ilgili daha ayrıntılı bilgiyi Şekerbank internet sitesinden de alabilirsiniz.

Hiç yorum yok: