Yapı Kredi Ocak Ayı Masrafsız İhtiyaç Kredisi

Yapı Kredi Bankası, Ocak ayıyla birlikte masrafsız ihtiyaç kredisi kampanyasına hız verdi. Yapı Kredi'nin her zamanki değişmez sloganı olan "Kredi de bizden, masraflar da bizden..." sloganıyla sunulan yeni kampanyada her bütçeye uygun masrafsız kredi seçenekleri bulunuyor.

Yapı Kredi'nin Ocak ayı kampanyasına katılanlar, masrafsız ihtiyaç kredisi sayesinde hiçbir masraf veya komisyon ödemeden 30.000 TL ihtiyaç kredisi 36 ay vadeye kadar % 1.29'dan başlayan faiz oranıyla kullanıyor, Ocak ayıyla birlikte hızla kabaran ihtiyaçlarını Yapı Kredi sayesinde kolayca karşılıyorlar.

Üstelik kampanyaya katılmak isteyen emekli müşterilerden nüfus cüzdanı dışında başka hiçbir belge istenmiyor. Kamu çalışanı müşteriler ise nüfus cüzdanıyla birlikte kamu kurum kimlikleriyle başvuru yapabiliyorlar.

Yapı Kredi'nin Ocak ayı kampanyasında 10.000 TL, 15.000 TL, 30.000 TL gibi farklı tutarlarda kredi seçenekleri bulunuyor. Bunlar arasından bütçenize ve ihtiyaçlarınıza en uygun olanını seçebiliyorsunuz.

Masrafsız ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 10.000 TL tutarında krediyi 36 ay vadeyle çekmek isteyenler aylık % 1.29 faiz oranıyla aylık 547 TL taksit ödemesi yapabiliyorlar. Aynı tutarda krediyi 24 ay vadeyle kullananlar ise, aylık 502 TL taksitlerle rahat rahat ödeme yapıyorlar. İhtiyaç duyduğunuz krediyi çekerken masraf veya komisyon adı altında herhangi bir kesinti yapılmıyor.

Yapı Kredi'nin masrafsız ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyenler herhangi bir Yapı Kredi şubesine gidebilecekleri gibi Yapı Kredi'nin internet sitesindeki Kredi Şimdi butonuna tıklayarak işlemlerini hemen yapabiliyorlar. SMS ile başvurmak için "Kredi Türü (boşluk) TCKN (boşluk) Aylık Net Gelirinizi” yazıp 4411'e göndermek yeterli oluyor. SMS'yi gönderdikten sonra birkaç dakika içerisinde kredi onayınız cebinize geliyor. Ayrıca 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı kanalıyla başvuru yapılabiliyor. Bir başka seçenek olarak da size en yakın Yapı Kredi ATM'sinden başvuru yapmak mümkün...

Yapı Kredi'nin Ocak ayı masrafsız ihtiyaç kredisinden yararlanmak için nüfus cüzdanı fotokopisi ve gelir belgesi yeterli oluyor. Emekli müşteriler ise sadece nüfus cüzdanı fotokopisini şubeye götürerek başvuru yapabiliyorlar. Emekli müşterilerden gelir belgesi talep edilmiyor.

Hiç yorum yok: