Turkcell Akıllı Depo 1 GB Saklama Alanı Hediye Kampanyası



Turkcell'de yeni yılın ilk sürprizli kampanyası başladı. Turkcell'liler artık Akıllı Depo ile fotoğraf, video, müzik ve diğer dosyalarını güvenle saklayabiliyor, internete her yerden ulaşabiliyor, sosyal ağlar üzerinden sevdikleriyle paylaşım yapabiliyorlar. Hatıralarını güven altına almak isteyen her Turkcell'li Akıllı Depo Hoşgeldin Paketiyle bunu başarırken 1 GB saklama alanı hediyesi de kazanıyor.

31 Ocak 2014 akşamına kadar devam edecek Turkcell Akıllı Depo kampanyasına katılmak da son derece kolay... Akıllı Depo'nun kolay kullanımıyla tanışmak için DEPO yazıp 2222'ye bir SMS göndermek yeterli oluyor. O andan itibaren siz de Akıllı Depo sahibi oluyorsunuz, Akıllı Depo'daki tüm bilgileriniz şifrelenmiş şekilde çok güvenli Turkcell Veri Merkezi'nde tutuluyor.

Tüm bunların ücreti ne kadar diye soranlar için Turkcell'in Akıllı Depo uygulamasının tamamen ücretsiz olduğunu belirtelim. Üstelik servis 3G ve Wifi üzerinden de sorunsuz olarak çalışıyor. Kısacası Turkcell'in Akıllı Depo uygulaması, aylık yenilenen abonelikli ücretsiz bir servis olarak öne çıkıyor. Android cihazlara T-Market üzerinden uygulamayı indirirken oluşan veri trafiğinin de ücretsiz olduğunu belirtmek gerekiyor. Bunu yapmak için cihazınızın tarayıcısına m.t-market adresini yazmanız yeterli...

Akıllı Depo’da yer alan fotoğraf, video ve dosyalarınızı, e-posta, Facebook, Twitter, Youtube ve Picasa hesabınız üzerinden paylaşım yapabilirsiniz. Turkcell Akıllı Depo'daki bilgileriniz, şifrelenmiş şekilde çok güvenli Turkcell Veri Merkezi'nde tutuluyor. Bu bilgilere size özel Turkcell şifrenizi kullanarak sadeee siz ulaşabiliyorsunuz.

Akıllı Depo uygulamasını AppStore ve GooglePlay üzerinden indirmeniz halinde ne olduğuna gelince... Akıllı Depo senkronizasyonunu 3G üzerinden seçilmeniz durumunda Android (2.2 ve üzeri), iOS (5.2 ve üzeri) cihazlarda otomatik olarak, iOS cihazlarda uygulamanın açılmasıyla ve uygulamada yapılan işlemler, sosyal ağlar üzerinde paylaşım yapılması durumunda oluşan veri trafiği mobil internet paketiniz varsa paketinizden, yoksa mevcut tarifeniz üzerinden ücretlendiriliyor.

Turkcell Akıllı Depo'nun bir de kurumsal versiyonu var. Kurumsal versiyonda videolarınızı, fotoğraflarınızı, işinizle ilgili kritik dosyalarınızı veya önemli bilgilerinizi bilgisayarınız veya harici diskleriniz yerine daha güvenli Turkcell Akıllı Bulut’ta depoluyor. Böylece bilgilerinize ister bilgisayarınızdan ister tabletinizden ya da akıllı telefonunuzdan kolayca ve güvenli bir şekilde erişebiliyorsunuz.

Hiç yorum yok: