Yapı Kredi Düşük Faizli ve Komisyonlu İhtiyaç Kredisi

Düşük faizli ve komisyonlu ihtiyaç kredisi arayanlara Yapı Kredi'nin son kampanyası çok uygun bir kredi fırsatı sunuyor. Düşük Faizli ve Komisyonlu Yapı Kredi Bankası İhtiyaç Kredisi kampanyası ile % 1.12'den başlayan faiz oranlarıyla hemen kredi kullanmak mümkün. Dileyen Yapı Kredi müşterileri ise masrafsız olarak kredi kullanmayı tercih edebilirler. 36 aya kadar vadelerle kullanılabilen kredide 24 aya kadar olan vadelerde uygulanan faiz oranı % 1.12. 36 ay vadeyi tercih ederseniz uygulanan faiz oranı % 1.19.

Peki komisyon oranları ne kadar? Kredi kampanyasında uygulanan komisyon oranlarının gerçekten düşük seviyelerde olduğu dikkatimizi çekiyor. Örnek olarak 10.000 TL ihtiyaç kredisi için 24 ay vadede 281 TL komisyon ücreti alınırken, 36 ay vade için bu rakam 295 TL olarak gerçekleşiyor. Komisyon ücretinin içinde neler var bakmak istersek, bu ücretin hayat sigortası, kredi açılış ücreti, katkı payı ve vergilerden oluştuğunu ve yukarıdaki örnekteki rakamların 30 yaşındaki kredi kullanıcısının hayat sigortası primine göre hesaplandığını söylemeliyiz. Hayat sigortası prim tutarı yaşa ve diğer bazı özelliklere göre değiştiğinden kredi kullanıcılarının herbirinin ödeyeceği komisyon ücreti az çok değişebilir, ancak hemen hemen bu rakamlarda gerçekleşeceği söylenebilir.

Düşük Faizli ve Komisyonlu ya da Masrafsız Yapı Kredi Bankası kredisi için değişik başvuru kanaları var. Bankanın şubelerinden kredi başvurusu yapılabileceği gibi kullanılabilecek diğer başvuru kanalları arasında bankanın internet sitesi üzerinden Kredi Şimdi butonunu tıklayarak, 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı kanalıyla ve SMS ile başvuru kanalları var. Yapı Kredi Bankası bireysel ihtiyaç kredilerine SMS ile başvurmak için "Bireysel (boşluk) Kimlik Numaranız (boşluk) Aylık Net Gelirinizi” yazıp 4411'e göndermeniz yeterli oluyor.

Hiç yorum yok: