Garanti Bankası 0.89 Faizli Kış Kredisi - 2014'ün İlk Kampanyası



Garanti Bankası 2014 yılının ilk kredi kampanyasını sürprizlerle başlattı. 2014 yılına ihtiyaçlarını ertelemeden başlamak isteyenlere Garanti Bankasının % 0.89 cazip faiz oranıyla sadece 89 TL dosya masraflı Kış Kredisi Kampanyası yepyeni çözümler sunuyor. Faizlerin yükseldiği bugünlerde % 0.89 faiz oranı, son haftaların en düşük faiz oranı olarak karşımıza çıkıyor.

Garanti Kış Kampanyasından örnek olarak 9 ay vadeyle 3.000 TL kredi kullananlar, aylık 352 TL taksitlerle geri ödemesini kolayca yapabiliyorlar. Dosya masrafı olarak sadece 89 TL alınıyor. Bunun dışında herhangi bir masraf veya komisyon istenmiyor.

Garanti Bankası Kış Kredisi kampanyası kapsamında 100.000 TL'ye ve 36 ay vadeye kadar kredi kullanılabiliyor. Yukarıda verdiğimiz 3.000 TL tutarının sadece bir örnek olduğunu, dilediğiniz miktarda kredi dilimini seçmekte özgür olduğunuzu unutmayın. 2014 yılının ilk büyük kredi kampanyası özelliğini taşıyan Garanti Kış Kredisi kampanyasını cazip bir seçenek olarak düşünmekte yarar var.

Sadece nüfus cüzdanı suretiyle kolay başvuru yapılan kampanyaya katılmak isteyenlerden herhangi bir gelir belgesi istenmiyor. Sadece başvuru shibinin SGK kaydı olmaması veya doğrulanamaması durumunda belge talep edilebiliyor. Ayrıca bankacılık alanında yapılan yeni düzenlemelere uygun olarak imza öncesinde kampanya koşullarına ilişkin masraf, ücret ve komisyon hakkında gerekli bilgi formuyla bilgilendirme yapılıyor.

Hiç yorum yok: