Garanti Bankası Vadeli Hesap Faizi % 11.10'a Yükseldi

Türkiye'de yüksek faiz döneminin başlamasıyla birlikte Garanti Bankası'nda vadeli hesap açtıran müşteriler şimdi daha çok kazanıyorlar. Birikimlerini internet üzerinden Garanti'de e-Hesap açarak değerlendiren mevduat sahiplerinin alacağı faiz oranı % 11.10'a kadar ulaşıyor. Garanti'de mevduat hesabı açtırırken 6 ay ile 12 ay arasında vadeyi tercih edenlerin faiz oranı yüzde 11.10'a kadar çıkarken birikim yapmayı daha da avantajlı hale getiriyor.

Garanti Bankası'nın müşterilerine sunduğu e-Vadeli Hesap, internet şubesi veya cep şubesinden kolaylıkla açılabilen bir vadeli mevduat hesabı... En önemli özelliği ise, internet veya cep şubesi üzerinden açılıyor olması nedeniyle, diğer vadeli mevduat hesaplarına oranla daha yüksek faiz verebilmesi... Normal bir şubeyle kıyaslandığında işletme giderlerinin çok az olması, müşteriye sunulan faizin daha yüksek olması sonucunu getiriyor.

Garanti Bankası'nın e-Vadeli mevduat hesabı, kazançlı yatırımın en kolay yolu olarak öne çıkmasının başka sebepleri de var.

Yatırım tercihinize göre farklı vade ve tutarlarda açabileceğiniz e-Vadeli Hesap ile mevduatınız için her zaman tabela faiz oranlarının üzerinde getiri elde edebilir ve daha çok kazanç sağlayabilirsiniz.

Hesabınızı açarken faiz getirinizin ve anaparanızın nasıl değerlendirileceğine hesap açılışı sırasında anında karar verebilirsiniz.

Uzun vadelerde açtığınız hesaplarınızda, % 11,10’a varan daha cazip faiz oranlarından yararlanabilir ve stopaj avantajından da faydalanabilirsiniz.

Hesap açmak ve yönetmek için dilediğinizde sadece İnternet Şubesi veya Cep Şubesi’ne giriş yapmanız ve e-Vadeli Hesap adımına gelmeniz yeterli oluyor.

İnternet Şubesi’nden e-Vadeli hesabınızı hemen açmak ve kazanmaya başlamak için sayfanın sağ tarafındaki Hesap Aç butonuna tıklamanız yeterli...

e-Vadeli Hesap açma işlemini dilediğinizde İnternet Şubesi Başvurular menüsü Hesap Açılışı adımı ya da Cep Şubesi’nde Bankacılık İşlemleri menüsü Başvurular adımı e-Vadeli Hesap seçeneğinden yapabilirsiniz.

İnternet Şubesi'nden açacağınız tüm TL vadeli mevduat hesaplarınız için % 5,10'a, USD için %1,5 ve Euro için ise %1,35'e varan ek faiz oranının geçerli olduğunu unutmayın.

Hesap açma alt limiti 500 TL, 1.000 USD ve 1.000 Euro'dur.

İnternet Şubesi'ne özel faiz oranları 28 günden 365 güne kadar kırık vadeler dahil bütün vadelerde geçerli...

İnternet Şubesi'nden açtığınız vadeli mevduat hesabınız, vadesi dolduğunda İnternet Şubesi'ne özel faiz oranıyla kendiliğinden uzatılıyor.

Vadesinden önce bozulan hesaplara faiz işletimi yapılamadığını aklınızda bulundurmanız gerekiyor.

Hiç yorum yok: