ING Bank - Borcuna Sadık Müşteriye Düşük Faizli Kredi

ING Bank kredi borcunu düzenli ödeyen müşterileri için eşsiz bir fırsat getirdi. Büyük ilgi gören "Eski Köye Yeni Adet" kampanyasında borcunu düzenli ödeyen müşterilerine avantaj getirerek düşük faizden yararlanma imkanı sağladı. Daha önce ihtiyaç kredisi alıp da borcuna sadık olan, ödemesini düzenli yapan müşterilerinin faizini 12 ay için % 0.89′a, 36 ay için % 1.19'a kadar indirerek deyim yerindeyse eski köye yeni adet getirdi. Böylece borcunu düzenli ödeyen herkes için önemli bir avantaj sağladı. Herkese aynı faiz oranına son vererek düzenli taksit ödeyenlere pozitif ayrımcılık yaptı.

ING Bank’ın yeni kampanyasında teklif ettiği düşük faizli krediden yararlanmak için KBB Risk Raporu’na göre skorunuzun 1700 ve üzerinde olması gerekiyor. Bir başka deyişle Risk Raporu skoru 1700′ün üzeri olan herkes düşük faiz fırsatından yararlanabiliyor. Böylece ING Bank, Türkiye’de kişiye özel farklı fiyat teklifleri sunan ilk banka olma ayrıcalığını kazanıyor.

Bankalardan ihtiyaç kredisi çeken herkes Risk Raporu’nun ne olduğunu biliyor ama henüz bu kavramla tanışmamış olanlar için anlatalım. Kısa adı KKB olan Kredi Kayıt Bürosu. bankalardan kredi çeken herkes için bir Risk Raporu hazırlıyor. Bu raporda tüm bankalardaki kredi ve kredi kartı limitleriniz ile ödeme performansınıza ait bilgiler yer alıyor. İsterseniz siz de Risk Raporu’nuzun ne durumda olduğunu Kredi Kayıt Bürosu’ndan öğrenebiliyorsunuz.

ING Bank, Risk Raporunuzun sonucuna paralel olarak borcuna sadık müşterilerinin faiz yükünü hafifletmeyi amaçlıyor. Bu nedenle de ING Bank’ın internet sitesinde Kredi Risk Raporu’nuzun skorunu hemen öğrenebileceğiniz özel bir bölüm bulunuyor. ING’nin internet sitesine giriş yaptıktan sonra Başvurular menüsündeki Kredi Risk Raporu adımından ve Cep Şube Kredi Risk Raporu menüsünden bu rapora ulaşabiliyorsunuz.

KKB Risk Raporu sonucunuz 170 ve üzeri çıkarsa ING Bank’ın borcuna sadık müşterileri için sunduğu düşük faizli ihtiyaç kredisine hemen başvurabilirsiniz. Bu kampanyada 12 ay vade için faiz oranı aylık % 0.89 olarak uygulanıyor. Kredi masrafı ise sadece 99 TL olarak alınıyor. 36 ay vadeyi tercih ettiğiniz takdirde aylık faiz oranı % 1.19 olurken kredi masrafı da 169 TL oluyor.

ING Bank’ın borcuna sadık müşteriler için düzenlediği yeni kampanyasından 10.000 TL ile 100.000 TL arasında dilediğiniz miktarda ihtiyaç kredisi çekebilir, bütçenize uygun kolay taksitlerle geri ödemesini yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok: