Yapı Kredi Esnek Hesap ile Acil Nakit Çekmek ve Fatura Ödemek Mümkün

Yapı Kredi Esnek Hesap hesapta para olmasa bile nakit çekme, fatura ödeme ve alışveriş yapma imkanı sunuyor. Esnek Hesap acil nakit ihtiyaçları için birebir. Hesabınıza para olmasa bile Esnek Hesap'tan nakit çekebiliyorsunuz. Esnek Hesap'tan düzenli ödeme talimatı verilmesi durumunda faturalar zamanı geldiğinde aksamadan ve gecikmeden otomatik olarak ödeniyor. World Bank Card ile Esnek Hesap limitinizi kullanarak alışveriş yapmanız da mümkün.

Tüm bunlar nasıl oluyor? Yapı Kredi Esnek Hesap nasıl işliyor? Öncelikle söylemeliyiz ki Esnek Hesap bir kredili mevduat hesabı. Yani hesabınıza bir kredi limiti tanımlanıyor ve siz bu kredi limitiniz dairesinde harcama yapabiliyor ya da nakit çekebiliyorsunuz. Ancak söylememiz gerekir ki bu parayı kullanmanızın bir maliyeti var. Ama Esnek Hesap için günlük faiz uygulandığından bunun bir avantaj olduğunu söyleyebiliriz. Esnek Hesap sahipleri sadece kullandıkları tutar için, parayı kullandıkları gün sayısınca faiz ödüyorlar. Esnek Hesap kullanımı için ne kadar maliyetle karşılaşacağınızı Yapı Kredi'nin web sitesinde bulunan Hesaplama Araçları ile hesaplayabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası'nın kredili mevduat hesabı olan Esnek Hesap'tan nakit çekmek isteyenler nakit çekim işlemlerini ATM'lerden ya da bankanın şubelerinden yapabiliyorlar. Hesaba verilmiş otomatik ödeme talimatı varsa, hesapta para olmasa bile düzenli ödemeler gerçekleştiriliyor. Esnek Hesap limitini kullanarak alışveriş yapmak da mümkün. Bunun için Yapı Kredi Bankası'nın banka kartına sahip olmanız gerekiyor.

Yapı Kredi Esnek Hesap başvurusu için kimlik ve gelir belgesi isteniyor. Adres kaydınızın veri ekranında güncel olmaması gibi istisnai durumlarda son aylara ait fatura ya da ikametgah belgesi getirmeniz istenebilir. Ancak genellikle nüfus cüzdanı ve gelir belgesinin ibrazı Esnek Hesap açmak için yeterli oluyor.

Hiç yorum yok: