Ziraat Bankası Kredi Başvurusu SMS ile de Yapılabiliyor

Bankaların SMS kredi başvuru kanalları özellikle ihtiyaç kredisi başvurularında büyük kolaylık sağlıyor. Bazı bankalar SMS kredi başvuru hizmetlerinin reklamlarını yaparken bazı bankaların ise böyle bir hizmetlerinin olduğundan çoğu kişinin haberi yok. Ziraat Bankası da cep telefonundan SMS göndererek bireysel tüketici kredisi başvurusu yapılabilen bankalardan biri. Ancak Ziraat Bankası'nın böyle bir SMS numarası olduğunu bilenlerin sayısı çok az.

SMS ile kredi başvurusu nasıl yapılıyor? Başvuru numarası ne? Ziraat Bankası'nın bireysel ihtiyaç kredilerine SMS ile başvuru yapmak çok kolay. Bankanın SMS kredi başvuru numarası 4747. KREDI yazıp birer boşluk bırakarak TC Kimlik No, kredi tutarı, vade ve aylık net maaşınızı yazarak 4747'ye göndermek SMS ile kredi başvurusu yapmak için yeterli. Bu numara aracılığıyla diğer pek çk bankacılık hizmeti de veriliyor. SMS yoluyla kredi başvurusunun yapılmasının ardından banka tarafından gerekli incelemeler yapılıyor ve en kısa zamanda başvuru sahibine geri dönüş yapılıyor. Kredi cevabı yine cep telefonuna SMS yoluyla gönderiliyor.

Ziraat Bankası kredilerinde faiz oranları ve vadeler nasıl? Ziraat Bankası son düzenlemelerle 36 aya kadar vadelerle tüketici kredisi kullandırıyor. SMS başvuruları sadece tüketici kredileri için kullanılabiliyor. Ziraat Bankası literatüründe diğer bankalarda ihtiyaç kredisi olarak adlandırılan kredi ürünü tüketici kredisi olarak isimlendiriliyor. Ziraat tüketici kredisi isteğe ve maaş durumuna göre ayda 1 ya da 3 ayda 1 geri ödemeli olarak kullanılabiliyor. 3 ayda bir ödeme aylıklarını 3 ayda bir alan emekliler için cazip bir geri ödeme imkanı yaratıyor. Bankanın tüketici kredileri için uyguladığı aylık faiz oranı % 1.19'dan başlıyor. Kredilerin aylık faiz oranları vadeye göre değişiyor. Son kampanya ile uygulanan tüketici kredisi faiz oranı 24 aya kadar vadelerde % 1.19 olurken, daha uzun vadelerde bu oran % 1.24 oluyor.

SMS dışında hangi yollarla kredi başvurusu yapılabilir? Ziraat Bankası kredi başvuruları için SMS dışında pek çok başvuru kanalı bulunuyor. Bunlar arasında Ziraat Bankası şubeleri, Ziraat İnternet Şubesi, Ziraat Bankası ATM'leri ve 444 00 00 Telefon Bankacılığı bulunuyor. Ziraat Bankası'nın yeni yılda da cazip koşullarla sunduğu kredi kampanyalarını sürdürmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok: