Akbank İnternet Şubesinde 36 Ay Vadeli Taksitli Avans Krediniz Hazır...



Bankalardan kredi çekmenin oldukça zorlaştığı bugünlerde Akbank'ın internet sitesine giriş yapanlar çok cazip bir teklifle karşılaşıyorlar. Akbank'ın televizyon reklam yüzleri Kıvanç Tatlıtuğ ile İlker Ayrık'ın karşıladığı internet sitesinde "Akbank Direkt İnternete girerek 36 aya varan vadelerle taksitli avans kredinizi hesabınıza anında aktarabilirsiniz" şeklinde bir duyuru hemen dikkat çekiyor. Üstelik "Şubeye gitmek yok, ön başvuru yok, beklemek yok, anında hesabınızda" şeklinde ikinci bir duyuru var ki, o daha da dikkat çekici...

Akbank'ın sadece internet şubesi üzerinden sağladığı bu hizmetinde minimum 200 TL ile maksimum 15.000 TL arasında taksitli nakit avans kredisi alınabiliyor, daha doğrusu hemen kendi hesabınıza aktarabiliyorsunuz. Taksit sayısı 2 ile 36 ay arasında değişkenlik gösteriyor, bütçenize en uygun taksit sayısını seçebiliyorsunuz. Aylık net faiz oranı ise % 1.19 şeklinde belirleniyor. İşlem ücreti olarak da çektiğiniz nakit avansın % 6.5'u oranında bir işlem ücreti ödemek gerekiyor.

kbank Direkt İnternet hesabına giriş yapanlar taksitli nakit avans kredisini hemen kullanabiliyor, kullandığı taksitli krediyi anında kendi hesabına aktarabiliyorlar. Akbank Axess kredi kartınız varsa ve Akbank Direkt İnternet şifresini önceden aldıysanız nakit avans talebiniz hemen karşılanıyor. Duyuruda da belirtildiği gibi şubeye gitmeye, sıra beklemeye, ön başvuru yapmaya gerek kalmıyor.

Akbank Axess kredi kartı olmayanlar ve Akbank Direkt İnternet şifresi henüz almamış olanlar için ise öncelikle kredi kartı almanız ve Direkt İnternete üye olmanız için bir yönlendirme yapılıyor. İkisi de çok kolay olan bu işlemlerden sonra Akbank Direkt İnternetin sunmakta olduğu her türlü fırsat ve avantajdan yararlanmaya başlıyorsunuz.

Akbank Direkt İnternetten 5.000 TL tutarında taksitli nakit avans kredisi almak istediğinizi varsayalım. Bunu 12 taksit halinde geri ödemek isterseniz aylık 456 TL taksitlerle ve 341 TL işlem ücretiyle taksitli nakit avans kredisini hemen çekebiliyorsunuz.

Hiç yorum yok: