TEB Marifetli Hesap Yüzde 10.50 Tanışma Faizi Veriyor

Selahattin Bey'e 'Ne marifetli hesapmış bu' dedirten TEB Marifetli Hesap'ta Tanışma Faizi oranı yükseldi. TEB şimdi Marifetli Hesap açtıranlara % 10.50 Tanışma Faizi veriyor. Bu faiz oranı 30 günlük süre için geçerli ve ilk defa Marifetli Hesap açtıranlar için uygulanıyor. Tanışma Faizi süresinin bitiminin ardından yine piyasaya göre yüksek oranlarda seyreden tabela faiz oranıyla faiz kazanımı sürüyor. Bugünlerde TEB Marifetli Hesap tabela faiz oranı % 8. Bir aylık tanışma süresince % 2.5 oranında ekstra faiz kazanmak mümkün. Faiz oranları yıllık ve brüt tutarları gösteriyor.

Marifetli Hesap'ın tek marifeti yüksek faiz oranları değil. İstenildiği zaman para yatırılıp çekilebilen Marifetli Hesap'ta faiz getirisi günlük olarak işliyor. Böylece vade bozulma ve faiz geliri kaybı gibi bir sorun ortadan kalkıyor. Hesaptan para çekilse bile kalan bakiye tutarı üzerinden günlük faiz işlemeye devam ediyor. Önceki günlerin faizleri ise eksiksiz olarak hesapta kalmaya devam ediyor. Saat 17.00'a kadar yatırılan tutarlar o geceden itibaren faiz getirisi kazandırmaya devam ediyor. Marifetli Hesap'ta faiz getirisi elde etmek için bakiyenin 2.000 TL ya da üzerinde olması gerekiyor.

TEB Marifetli Hesap sadece Türk Lirası'na değil Amerikan Doları, İngiliz Sterlini ve Euro'ya da yüksek faiz kazancı sağlıyor. Tabela faizinin % 2.5 olduğu döviz hesapları için ilk 30 gün boyunca % 3.25 Tanışma Faizi geçerli. faiz getirisi elde etmek için bakiyenin 1.000 USD, EUR ya da GBP ya da daha üzerinde olması gerekiyor. Tanışma faizi ve % 8 ve % 2.5 oranındaki TL ve döviz faiz oranları 100.000 TL, 50.000 USD ve 40.000 EUR ve 30.000 GBP’ye kadar tutarlar için geçerli. TEB Marifetli Hesap açtıranlar her durumda banka faiz getirilerinin üzerinde gelir elde ediyorlar.

Hiç yorum yok: