Finansbank Finansçıdan 50000 TL Esnaf Kredisi Aynı Gün İçinde

Finansbank 50.000 TL Esnaf Kredisi kampanyası yeniden start aldı. Aynı gün içinde kredi kullanma imkanı sunan esnaf kredisi kampanyası bu kez televizyon reklamında Yılmaz Erdoğan'ın yer aldığı Finansçı kampanyalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Aynı gün içinde Finansçı Esnaf kredisi imkanından yararlanmak için TC kimlik numaranızı 7646'ya SMS olarak göndermeniz yeterli. Finansbank'ın artık klasikleşen KOBİ Para Cepte başvuru numarası olan 7646 yeni kampanyada da geçerli. Esnaf Kredisi kampanyası esnafın nakit ihtiyacına en kısa sürede çözüm getirmek amacıyla dizayn edildi.

Cep telefonu ile yapılan hızlı başvuru ve ön onay süreci ile kredi başvurusunun sonuçlanma sürecindeki bekleme süresini en aza indiriyor. Tek bir SMS atarak başvuru yapılabilen kredi kampanyası çok cazip faiz oranlarıyla ortaya çıkıyor. Esnafın 50.000 TL'ye kadar olan kredi ihtiyaçları için aynı gün içinde kredi kullanma imkanı sunan kampanyaya başvuru yapmak çok kolay. TC kimlik numarasını 7646'ya SMS olarak gönderenler çabuk bir şekilde 50 Bin Liraya kadar kredi için başvuru yapılmış oluyor. Başvurunun ardından kredi ön onayı yine SMS olarak cep telefonuna geliyor. Banka tarafından gönderilen ön kredi onay cevabının alınmasının ardından gerekli belgelerle en yakın Finansbank şubesine uğramak kredi başvuru ve kullanma sürecini tamamlamak için yeterli oluyor.

50 Bin Lira Esnaf Kredisi kampanyasına yıllık cirosu 2 milyon TL'ye kadar olan işletmeler başvuru yapabiliyor. Kampanyaya başvuru yapanların firmanın sahibi ya da ortağı olması gerekiyor. Kredi başvurusunun aynı gün içinde sonuçlandırılması için başvuru evraklarının eksiksiz olarak tamamlanmış olması gerekiyor. Şahıs firması olarak kayıtlı olan esnaftan istenen başvuru evrakları ise şunlar: kimlik fotokopisi, vergi levhası, imza beyannamesi, esnaf sicil kayıt beyannamesi ya da oda kayıt belgesi.

Hiç yorum yok: