Garanti Bonus Kart Hesap Ekstre Öğrenmek Şimdi Çok Kolay...

Garanti Bankası Bonus kredi kartınız varsa hesap ekstrenizi öğrenmek şimdi çok daha kolay... Oturduğunuz yerden tek bir SMS göndererek Bonus kredi kartınızla ilgili her türlü bilgiyi anında öğrenebilirsiniz. Ekstre sorgulamak, ekstredeki son borç durumunu öğrenmek, hesap kesim tarihi bilmek, kullanılabilir limitinizin ne kadar olduğu bilgisine ulaşmak istiyorsanız yapacağınız çok basit bir işlem var. Hemen 3340'a bir SMS gönderin. Bu numara, Garanti Bankası Bonus kredi kartının Bilgi Öğrenme Servisinin telefon numarası... 3340 Anında Bilgi Servisi de diyebiliriz. 3340'a atacağınız tek SMS ile ekstreniz ve limitinizle ilgili son durumu hemen öğrenebilirsiniz.

Garanti Bankası'nın 3340 Anında Bilgi Servisi, sadece Garanti Bonus Card bilgileri için kurulmuş değil... 3340′a SMS atanlar Flexi Card, Money Card, Miles&Smiles ve American Express Card ile ilgili bilgilere de anında ulaşabiliyor. Servisten yararlanmak için SMS mesajına “bilgi” yazdıktan sonra boşluk bırakıp kartın son 4 hanesini ekleyerek 3340′a göndermek yeterli oluyor. Turkcell, Vodafone ve Avea aboneleri bilgilendirme hizmetinden yararlanabiliyor.

3340 Anında Bilgi Servisi’ne SMS göndererek Garanti kredi kartlarıyla ilgili son ödeme tarihi, güncel ve ekstre borç bilgisi, kullanılabilir limit bilgilerine hemen ulaşılabiliyor. SMS ile talep edilen bilgiler en güncel durumlarıyla banka tarafından hemen cep telefonunuza ulaştırılıyor. Cep telefonuna şu bilgiler geliyor: Kullanılabilir kredi kartı limiti, birikmiş Bonus tutarı, dönem içi harcama tutarı, gelecek hesap (ekstre) kesim tarihi.

Mesaj bölümüne “ekstre” yazdıktan sonra boşluk bırakıp kredi kartının son 4 rakamını ekleyerek 3340′a gönderenler ise şu bilgilere ulaşabiliyor: Ekstre borç bilgisi, minimum ödeme tutarı, dönem için geçerli son ödeme tarihi ve kalan borç bilgileri.

3340′a mesaj atılan numaranın Garanti Bankası’nda kredi kartı sahibi adına kayıtlı cep telefonu numarası olması gerekiyor. Başka bir numaradan mesaj atılması durumunda kartla ilgili bilgiler gönderilmiyor. Bankada kayıtlı cep telefonu bilgilerini öğrenmek ve değiştirerek güncellemek isteyenler 444 0 333 Alo Garanti’yi arayabiliyorlar veya Garanti İnternet Şubesi’nden ilgili bilgileri öğrenebiliyor ve güncelleme yapabiliyor. 3340′a gönderilen SMS’ler kısa mesaj olarak cep telefonu faturasına yansıtılıyor.

Hiç yorum yok: