Turkcell Kaçmaz İkili Paket Kampanyası

Turkcell'in Kaçmaz İkili Paketi'yle tanışanlar sadece 30 TL'ye 30 gün boyunca her yöne 500 dakika ve 1 GB internet sahibi oluyorlar. Turkcell Kaçmaz İkili paketinden Hazır Kart, gençTarife ve GençPlus tarifesinde olan herkes yararlanabiliyor. Diğer Hazır Kart tarifelerinden birisinde olup da 25 yaşından küçük olanlar da kampanya fırsatlarından yararlanma fırsatını elde ediyorlar.

31 Dcak akşamına kadar devam edecek Turkcell kampanyasına katılmak için tek yapmanız gereken IKILI yazıp 2222'ye bir SMS göndermekten ibaret... O andan itibaren Turkcell Kaçmaz İkili Paket'e tüm vergiler dahil 30 TL'ye sahip olabiliyorsunuz. Pakette sunulan her yöne dakikalar ve internet hakkını, yurt içinde kullanabilirsiniz.

1 GB internetin ücretlendirme periyodu 100 kb olarak belirlenirken her yöne dakikaların ücretlendirme periyodu 60 saniye şeklinde belirleniyor. Paketinizdeki her yöne dakikalarınız bittiğinde, bulunduğunuz tarifenin ücretleri ve ücretlendirme periyodları geçerli oluyor.

1 GB paketi 30 günlük geçerlilik süresinden önce tüketmeniz halinde, 30 günün sonuna kadar olan dönemde paket aşımı 100KB'ı 1 kuruş olarak ücretlendiriliyor. 30 gün bittikten sonra bulunduğunuz tarifenin ücretleri ve ücretlendirme periyodlarının geçerli olduğunu unutmayın.

Turkcell ÜKaçmaz İkili paketinden 30 Nisan 2014 tarihine kadar 3 defa yararlanabma şansınız bulunuyor. Bir paketi tükettiğinizde 3 defayı geçmemek kaydıyla kampanyaya yeniden katılarak aynı koşullarla kullanmaya devam edebiliriniz.

Hiç yorum yok: