Finansbank Çift Sarılı Hesap Faizi 9.50'ye Yükseldi

Finansbank'ın popüler Çift Sarılı Hesabını bilmeyen kalmadı. Vadesiz hesabın avantajlarıyla vadeli hesabın yüksek kazancını birleştiren Çift Sarılı Hesap, yükseltilen tanışma faizi oranlarıyla şimdi daha cazip hale geldi. Bugünlerde Finansbank'ta Çift Sarılı Hesap açtıranlar, hayatlarını kolaylaştırmakla kalmıyor, % 9.50 tanışma faizinin de keyfini yaşıyorlar. Vadesiz hesabın rahatlığını yaşarken vadeli hesabın yüksek getirisinden faydalanıyorlar. Vade endişesi olmadan avantajlı faiz oranlarıyla kazanıyor, kazançlarını günlük olarak hemen alabiliyorlar.

Finansbank Çift Sarılı Hesap Nedir?

Finansbank Çift Sarılı Hesap gelişen bankacılık anlayışıyla klasik bankacılığı geride bırakan bir ürün olarak öne çıkıyor. Vadesiz hesap işlem ve avantajlarını sunarken, Finansbank Vadeli Hesap faiz avantajını da cebinize getiriyor.

Finansbank Çift Sarılı Hesap Avantajları

Tek bir hesap üzerinden bankacılık işlemleri gerçekleştirirken faiz getirilerinizi takip edebiliyorsunuz.

Finansbank vadesiz hesap esnekliğinden faydalanırken vadeli hesap faiz getirisi kazanıyorsunuz.

TL, USD veya EUR üzerinden açtırabileceğiniz Finansbank Çift Sarılı Hesap ile faiz kazancınız günlük olarak anaparanıza ekleniyor. Faiz kazancınızın günlük olarak anaparanıza eklenmesiyle kazancınızı yükseltiyorsunuz.

Aynı anda vade bozma endişesine gerek kalmadan fatura ödeme, para gönderme, para çekme ve yatırma gibi bankacılık işlemlerinizi yapıyorsunuz.

Tüm bankacılık kanallarından hesabınıza ulaşabilir, ihtiyacınız olan işlemleri gerçekleştirebiliyorsunuz.

Hesabınızı hesap açma limiti olmadan hemen açabiliyorsunuz.

Üstelik ilk hesap açılışınızda % 9.25 Tanışma Faizi oranından yararlanıp yüksek faiz oranlarıyla birikimlerinizi değerlendiriyorsunuz.

Çift Sarılı Hesap'ın Özellikleri

Hesabınızı TL, USD ya da EUR döviz cinslerinden açtırabilirsiniz.

Hesabınızla ilgili tüm işlemleri Finansbank Internet Şubesi, Finansbank ATM'leri, 0850 222 0 900 Telefon Bankacılığı, Finansbank Mobil Bankacılığı ve tüm Finansbank şubeleri kanalıyla yapabilirsiniz.



Çift Sarılı Hesabınız ile;
Gün içerisinde para yatırıp çekebilirsiniz.
Havale / EFT işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Fatura ödemelerinizi yapabilir, Otomatik Fatura Ödeme talimatı ve düzenli ödeme talimatı verebilirsiniz.
Hesabınıza KMH limiti tanımlatabilirsiniz.
Hesap açılış alt limiti yok.
Hesabınızın faiz getirisi kazanabilmesi için bakiyenizin belirlediğiniz alt limitin üzerinde olması gerekiyor.
Hesaplarınızın alt limitlerini nakit ihtiyacınıza göre dilediğiniz zaman yükseltebilirsiniz.
Uygulanacak faiz oranı; hesap açılışında seçilen para birimine, hesapta bulunan tutara ve Çift Sarılı Hesap'ın müşteriye ilk tanımlanma tarihine göre banka tarafından serbestçe belirleniyor.
Çift Sarılı Hesap'ta faiz işletilecek tutarın vadeli hesaba aktarımı gün sonunda yapılıyor ve gün başında hesaba faiz tahakkuku yapıldıktan sonra vadeli hesaptaki bakiye, Çift Sarılı Hesap'a bağlı vadesiz hesaba aktarılıyor.

Finansbank Çift Sarılı Hesap açtırmak isteyenler tüm Finansbank şubelerinden, Finansbank internet şubesinden veya 0850 222 0 900 numaralı Finansbank Telefon Bankacılığı üzerinden hesap açılışı yaptırabiliyorlar.
Finansbank İnternet Şubesi

Hiç yorum yok: