Sıfır Faizli Taksitli Nakit Avans Halkbank Paraf Kart'ta

Halkbank Paraf Kart sahipleri bu ay sonuna kadar devam eden Sıfır Faizli Taksitli Nakit Avans kampanyasının ayrıcalığını yaşıyorlar. 'Ayrıcalıklar Bu Paraf'ta' sloganıyla yola çıkan Halkbank Paraf Kart 31 Ocak tarihine kadar 6 taksitli nakit avans çekimlerinde sıfır faiz uygulanıyor. Düşük faiz oranlarıyla 12 ve 18 ay vade seçenekleriyle de taksitli nakit avans kullanmak mümkün. Kampanya kapsamında tek seferde en az 200 TL ve en fazla 5.000 TL taksitli nakit avans kullanılabiliyor.

Kampanya ile Paraf kart kullanılarak yapılan nakit avans çekimlerinde 6 taksit için SIFIR faiz uygulanırken, 12 ve 18 taksit için % 0,89 faiz oranı geçerli. Taksitli Nakit Avans işlemi için % 3 + 3 TL nakit çekim ücreti alınıyor.

Yapılan nakit avans çekimi için uygulanan ücret ilk ekstrede yer alıyor. İlk taksit ise ücretin yansıdığı ekstreyi takip eden ekstrede görünüyor.

Paraf Kart kullanılarak en kolay şekilde Halkbank ATM'lerinden nakit avans çekimi yapılabiliyor. ATM'lerin yanısıra Halkbank Şubeleri, Halkbank İnternet Şubesi ve 444 0 400 Halkbank Dialog aracılığıyla da nakit avans çekimi yapmak mümkün.

ATM'den yapılan çekimlerde en fazla günlük ATM para çekme limitine kadar nakit avans işlemi yapılabiliyor. Kart sahipleri kartlarına tanımlanan nakit avans limitini aşmayacak şekilde taksitli avans kullanabiliyorlar. Nakit avans işleminin ardından işlem iptal edilemiyor ancak erken kapama yapılabiliyor. Taksitli nakit avans vadesi boyunca kredi kartının son ödeme tarihi değiştirilemiyor. Taksitlerin son ödeme tarihine kadar ödenmemesi halinde kampanya faiz oranları yerine günlük olarak cari faiz oranları uygulanıyor. Bu nedenle özellikle sıfır faizle yapılan nakit kullanımlarında kredi kartının dönem son ödeme tarihine kadar taksitlerin ödenmiş olmasına dikkat edilmesi gerekiyor. Kampanya 31 Ocak tarihine kadar devam edecek, ancak Paraf Kart'ın benzer kampanyaları sık sık tekrarladığını da belirtmek gerek. Paraf Kart kampanyaları uygulandıkları her dönemde olumlu yorumlar alarak kart sahiplerine ayrıcalıklı olduklarını hissettirmeye devam ediyor.

Hiç yorum yok: