Denizbank Hürmetler 450 TL Emekli Nakit Ödül Kampanyası

Denizbank'ın her zaman saygıyı hak eden emeklilere yeni yılda büyük bir sürprizi var: Denizbank tüm emeklilere 'hürmetler' diyerek saygılarını sunuyor ve maaşını Denizbank'a taşıyan emeklilere tam 450 TL nakit ödül veriyor. Kampanya 22 Ocak tarihinde start aldı ve bugüne kadar emekli maaş taşıma işlemleri için verilmiş en yüksek nakit ödülü içeriyor. Kampayadan yararlanmak için son başvuru tarihi 28 Şubat olarak açıklandı.

Denizbank'ın 450 TL nakit ödülü iki kısımdan oluşuyor. Maaş ödemelerini Denizbank'a taşımak için başvuru yapan ve başvuruları onaylanarak 1 Mayıs tarihine kadar ilk maaşları Denizbank'a yatan emekliler hemen 400 TL nakit hediye kazanıyorlar. Kazanılan nakit tutarı ilk maaşın hesaba yatmasının ardından bir ay içinde emekli için özel olarak açılmış olan aynı maaş hesabına yatırılıyor. Bu ödülün yanında fastPay uygulamasına dahil olan ve fastpay uygulamasını indiren emekliler ekstra 50 TL daha kazanıyorlar. Kazanılan bu ödül fastpay cüzdanlarına yatırılıyor. fastPay dünyanın en hızlı para gönderme ve alma sistemlerinden biri.

Kampanyadan yararlanmak için Denizbank'ta Kurtaran Hesap açmak gerekiyor. Kurtaran Hesap Denizbank'ın kredili mevduat hesabı ve nakit sıkışıklığı yaşandığı durumlarda nakit avans kullanılabilen bir hesap. Kurtran Hesap açtıranlara belirli bir limit tanınıyor ve bu limit dahilinde nakit çekimi ya da düzenli ödeme ve havale gibi işlemler hesapta para olmasa bile yapılabiliyor.

Kampanyada kazanılan ödülün sonradan kaybedilmemesi için 3 yıl boyunca emekli maaşının Denizbank'tan alınmaya devam edilmesi gerekiyor. Bu konuda başlangıç tarihi kazanılan ödülün hesaba yatırıldığı tarih olarak kabul ediliyor. 2014 yılının ilk sürprizini emekliler yapan ve saygıdeğer emeklilerimize 'hürmetler' diyen Denizbank'ın son kampanyasının büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok: