Akbank Olduğunda Öde Esnafım Kredisi Başvuru Kanalları

Akbank'ın esnaflar için düzenlediği "Olduğunda Öde Esnafım" kampanyası son günlerde yeniden ivme kazandı. Doların hızlı yükselişiyle birlikte nakde sıkışan ve ekmek teknesini çekip çevirmekte zorlanan esnaflarımız, Akbank'ın Olduğunda Öde Kampanyası'na hangi kanallardan başvuru yapabileceklerini sormaya başladılar. Banka şubesine bizzat gidip görüşmek dışında başka kanallar olup olmadığını merak ediyorlar.

Akbank'ın "Olduğunda Öde Esnafım" kredisi için başvuru kanallarını sıralamadan önce bu kredinin tam olarak ne olduğu, esnafa ne gibi katkı yapacağını kısaca gözden geçirmekte fayda var. Akbank kampanyasının televizyon reklamında geçen "ödeme planınızı yıl içinde istediğiniz gibi ayarlayın" sözleri bu sıkışık günlerde esnafın dikkatini çekiyor. Dolar yükselişi yüzünden önünü görmekte zorlanan esnafın 3 - 5 ay sonrasına güvenle bakmasını, ödeme planını ona göre düzenleme fırsatını sağlıyor. Ekmek teknesini çalıştırabilmek için ihtiyaç duyduğu maddi kaynağı kendi bütçesine uygun koşullarda sağlayabilme umudunu canlı tutuyor.

Akbank'ın Olduğunda Öde Esnafım Kredisi kapsamında 12 ay vadeye kadar tüm kredi başvuruları kabul ediliyor. Bütçesine en uygun miktarda krediyi çeken esnaf, bunun ana para ödemesini istediği tutarda ve zamanda yapabiliyor. Tabii ki kredinin maksimum vadesini aşmamak şartıyla... Kullanılan kredinin faizi ise, çekildiği tarihten itibaren üç ayda bir tahsil ediliyor. Ana para ödemelerinde erken kapama komisyonu alınmıyor olması da ayrı bir avantaj getiriyor.

Akbank Olduğunda Öde Esnafım Kampanyasında krediniz 1 günde hesabınıza eçiyor. 50.000 TL'ye kadar olan kredi talepleri, belgelerin tamamlanıp onay almasından sonraki 24 saat içerisinde hemen karşılanıyor. Sonrasında kredi ödemelerinizi, 1 yıl içerisinde istediğiniz zaman ve istediğiniz tutarda yapabiliyorsunuz. Akbank'ın reklamlarında söz verdiği "Olduğunda Öde" sistemi geçerli olduğu için işler iyi gittiğinde çok, kötü gittiğinde az ödeme yapma avantajı sunuluyor.

Önümüzdeki 1 yıl içerisinde faiz oranlarında bir değişiklik olursa, başka bir deyişle faizler yükselirse esnafımız bundan da olumsuz etkilenmiyor. Faizler yükselse bile ödenmesi gereken tutar yine aynı kalıyor.

Akbank Olduğunda Öde Esnafım Kredisinin başvuru kanallarına gelince, işlerinizin uygun olduğu bir anda size en yakın Akbank şubesine uğrayarak size özel müşteri temsilcinizle görüşebilir, detaylar ve ödeme planı hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca Akbank'ın 444 25 25 numaralı müşteri hizmetleri telefonunu arayarak başvurunuzu başlatabilirsiniz. Akbank'ın internet sitesine giriş yaparak bilgi almak da başka bir çözüm olabilir. Akbank'ın internet sitesine girdiğinizde kredi başvurunuzu da hemen yapabilirsiniz. Bir başka başvuru kanalı olarak Akbank Direkt hizmetinden de yararlanabilir, Akbank Direkt üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok: