Tekstilbank Masrafsız ve Düşük Faizli Emekli Kredisi

Tekstilbank emekli müşterileri için sürprizlerle dolu bir ihtiyaç kredisi paketi hazırladı. Bugüne kadar Tekstilbank ile hiç çalışmadıysanız, emeklilere özel ihtiyaç kredisi paketinin koşullarını okuduktan sonra cazip ve farklı bir seçenek olarak değerlendirmeye alabilirsiniz.

Tekstilbank'ın hazırladığı emekli kredisi paketiyle emekliler, hem düşük faizli ihtiyaç kredisi avantajından yararlanıyor, hem de dosya masrafı ödemeden kredi kullanmanın ayrıcalığını yaşayabiliyor. Tekstilbank'ın emeklilere sunduğu yeni paketinde herşeyden önce % 1.09 oranında sabitlenmiş faiz oranı var. Üst limiti 10.000 TL olması kaydıyla ve 36 ay maksimum vadeyle sınırlı olmak üzere tüm SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklileri, Tekstilbank'tan ihtiyaç kredisi çekebiliyor.

Kredi çekmek için Tekstilbank'ı tercih eden SGK emeklileri, 10.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisini % 1.09 sabit faiz oranıyla kullanabiliyor. Üstelik kredi işlemleri için herhangi bir dosya masrafı ödemiyorlar. İhtiyaç duydukları krediyi çektikten sonra bunu aylık 350 TL taksitler halinde 36 ay taksit vadesinde geri ödüyorlar. Dosya masrafı alınmadan yapılan bu kredi işlemi sayesinde önemli bir yükten de kurtulup rahat bir soluk alıyorlar.

Tekstilbank'ın emekli müşterilerine sunduğu bu fırsattan yararlanmak ve başvuru yapmak isteyenler en yakın Tekstilbank şubesine uğrayıp müşteri temsilcilerinden ayrıntılı bilgi alabilirler. Şubeye gidecek zamanı olmayanlar ise Tekstilbank internet şubesine giriş yaparak tüm sorularına cevap bulabilirler.

Hiç yorum yok: