24 Ay Taksitli Garanti Bonus Nakit Avans Ayda 9,90 TL'den Başlayan Taksitlerle

Bonus Card taksitli nakit avans fırsatını 24 ay vadeye genişletti. Şimdi Bonus kredi kartıyla 24 ay taksitli olarak nakit avans kullanılabiliyor. 2 ay ile 24 ay arasında istenen vadelerde nakit avans çekilebilirken 11 aya kadar vadelerde uygulanan faiz oranı % 2,22 olarak belirlendi. 12 ay ve üzerindeki vadelerde 12, 18 ve 24 aylık taksitli nakit avansta aylık % 1,19 faiz oranı geçerli. Tüm nakit ihtiyaçlarını anında karşılama fırsatı sunan Garanti Bonus Card ile 200 TL ve üzerindeki tutarlarda taksitli nakit avans kullanılabiliyor.

Garanti Bonus Kart ile Garanti Paramatik'lerden, Alo Garanti Telefon Bankacılığı kullanılarak ya da Garanti Bankası İnternet Şubesi ile nakit avans çekim işlemi yapılabiliyor. Acil nakit ihtiyacı duyanlar zorlanmadan, üzülmeden nakit avans kullanıyor, düşük faizlerle ve uzun vadelerde geri ödeme yapıyorlar. 2 - 11 ay vadelerle kullanılan taksitli nakit avans için anapara üzerinden % 3,2 + 5 TL işlem ücreti alınıyor. 12 ,18 ve 24 aylık vadeler için kullanılan taksitli nakit avanslar için ise anapara üzerinden % 6 nakit işlem ücreti uygulanıyor. Bonus Flexi için kart için uygulanan Taksitli Nakit Avans ücreti ise % 6,90. Taksitli nakit avans işlem ücretleri ilk kredi kartı ekstresine yansıtılıyor ve nakit avans geri ödemelerinin ilk taksiti ile birlikte ödeniyor.

24 ay taksitli, ayda 9,90 TL'den başlayan geri ödemelerle Bonus Nakit Avans çekmek için en pratik yöntem yurt çapına yayılmış 3.000'nin üzerindeki Garanti Paramatiklerinden birine uğramak. Paramatik Garanti Bankası'nın ATM'leri için kullanılan isim. Hemen her cadde veya sokakta rastlanabilecek Garanti Paramatiklerle sadece nakit avans çekim işlemleri değil, akla gelebilecek hemen hemen bütün bankacılık işlemleri gerçekleştirilebiliyor.

Hiç yorum yok: