Garanti Net Hesap ile Pat Diye 500 TL

Garanti Bankası'nın yeni birikim ve tasarruf hesabı Net Hesap büyük ilgi görüyor. Garanti Net hesap ile hesap sahibi her ay ne kadar biriktireceğini belirliyor ve vade sonunda ne kadar net birikimleri olacağını hesap açılışı sırasında öğreniyorlar. Garanti Bankası Net Hesap para biriktirmek ve tasarruf ederek gelecekleriyle ilgili bir güvence sağlamak isteyenlere kendi alışkanlıklarına göre değişik birikim seçenekleri sunan vadeli bir mevduat hesabı olarak işliyor.



Her insanın alışkanlıkları başka, amaçları ve hedefleri başka. Tüm bunları gözönüne alan Garanti Bankası Net Hesap insanların gelirlerine, biriktirme tercihlerine ve alışkanlıklarına göre bir biriktirme planı oluşturuyor. Bu biriktirme planının aksamadan uygulanması ve ilk hedeflere ve aylık birikim tutarlarına bağlı kalınması koşuluyla vade sonunda ne kadar birikime ulaşılacağı hesap açılırken ortaya konuyor.

Garanti Net Hesap ile başlangıçta yatırılan bir ana tutarın üzerine her ay düzenli ödeme yaparak para biriktirmek mümkün olabiliyor. Başlangıçta herhangi bir tutar yatırmadan da her ay düzenli birikimlerle hedefe ulaşmak amaçlanabiliyor. Vade süresince Net Hesap’tan para çekilebiliyor, hesaba para yatırılabiliyor. Bu para çekme ve yatırma işlemleri Net Hesabın niteliğini bozmuyor. Vade bozulmadan kazanç sağlanmaya devam ediliyor.

Örneğin 24 ay boyunca her ay 350 TL biriktirme sözü verenler daha başlangıçta şu bilgiyle karşılaşıyor: Bunu başarabilirseniz vade sonunda 8400 TL ana paranız, 500 TL kazancınız olacak. Böylece daha biriktirmeye başlamadan en son noktada nereye ulaşacağınızı biliyorsunuz. Bu belirlilik tasarruf sahiplerini oldukça motive edici bir yöntem. Böylece hedefsiz ve bilgisiz bir tasarruf yerine sonucu ve kazancı net olan bir birikim sürecine adım atmış oluyorsunuz. Hesap açılışındaki faiz oranı sabitlenerek vade boyunca değişmeden uygulanıyor.

Net Hesap’ta vade derdi yok. Hesap gelirleri günlük olarak hesaplanıyor. Bu nedenle vadenin bozulması sorunları yaşanmıyor. Hesap açık olduğu sürece günlük faiz işliyor ve gelir elde ediliyor. Hesapta birikim yapılması için Birikim için düzenli birikim talimatı verilmesi gerekiyor. Net Hesaba bağlı vadesiz hesaptan ya da kredi kartından müşteri tarafından belirtilen tutar her ay düzenli olarak çekiliyor ve Net Hesaba yatırılıyor. Birikim dönemi sonunda hedeflenen tutara ulaşılmış ise bu durum ek faiz geliriyle ödüllendiriliyor.

Garanti Bankası Net Hesap fiziksel Garanti şubelerinden ya da internet şubesinden açılabiliyor.

Hiç yorum yok: