En Para Nedir? Nasıl Zengin Faizi Veriyor?

En Para'nın televizyon reklamlarını görmeyen yoktur. İnternette para kazanmanın en yeni ve kolay yolu olarak tanıtımlarına başlanan En Para Nokta Com'un reklam yıldızı Şafak Sezer. Genç dostu Altan'la beraber serüvenler yaşayan kahramanımız bir reklam filminde de Sergen Yalçın'la karşılaşmıştı. Bankacılık anlayışında devrim yapan En Para'nın yüksek faiz verdiğini duymayan kalmadı. 'Zengin Faizi' olarak tanıtılan yüksek faiz oranları En Para'nın en önemli özelliklerinden. Bir diğer En Para özelliği ise hesap açılışının çok kolay olması ve banka şubesine gitmek zorunda olmamak.

Peki bu En Para nedir? Sistem nasıl işliyor? Nasıl her zaman 'zengin faizi' veriyor? En Para Finansbank'ın yeni dönem dijital bankacılık sistemi. Finansbank kuruluşu olmasına karşın tamamen Finansbank dışında dijital olarak internetten hizmet veren sistem şube masraflarının olmaması nedeniyle daha kazançlı bir işleyişe sahip. Bu nedenle ortaya çıkan karlılığı müşterileriyle bölüşüyor ve müşterilerine en yüksek faiz oranları ile getiri sağlıyor. Üstelik her zaman. Sadece yeni müşterilere değil, eski müşterilere de. Çünkü En Para'da şube yok, şubenin getirdiği masraflar yok. Tüm işlemler hesap açılışı da dahil olmak üzere internetten üzerinden yapılıyor. Hesap açılışı için başvurunun En Para'nın internet sitesi üzerinden yaplmasının ardından sistem görevlileri hesap sözleşmesini müşterinin ev ya da işyeri adresine kadar getiriyorlar. Müşterinin banka şubesine kadar giderek zaman kaybetmesine gerek olmadan sözleşmeyi kendi yerinde imzalamasıyla En Para hesabı açılmış oluyor.

En Para'da şu sıralar yine zengin faizi var. Son En Para kampanyası ile 46 gün vadeye % 8.25 zengin faizi veriliyor. Faiz oranı diğer me vduat hesaplarında olduğu gibi yıllık brüt üzerinden hesaplanıyor. En Para'da değişik vadelere, özellikle de kırık vadelere yüksek oranlarda zengin faizi uygulanıyor. En Para'da TL dışındaki diğer döviz cinsleriyle de hesap açılabiliyor ve yabancı paralarda da yüksek faiz getirisi sağlanıyor. Tasarrufları en karlı şekilde değerlendirmenin yolu bugünlerde En Para Nokta Com'dan geçiyor. Hesap açılışı için En Para'nın web sitesini ziyaret etmek yeterli oluyor.

En Para'da sadece vadeli mevduat işlemleri değil havale, EFT, düzenli ödeme gibi akla gelebilecek her türlü bankacılık işlemi çok pratik bir şekilde gerçekleştiriliyor. Bankacılık alanında en pratik çözümleri dijital bankacılık sistemi En Para sunuyor.

Hiç yorum yok: