Finansbank Günde 2 TL Taksitle 5000 TL Kredi 5030 ile Para Cepte

Finansbank 5030 ile Para Cepte kampanyalarının bir yenisinin startını verdi. Daha önce büyük ilgiyle karşılanan Finansbank 5030 Para Cepte kredi kampanyalarından en sonuncusu Mayıs ayı girmeden başladı. Artan taksitli olarak ödeme planının da yer aldığı kampanyada değişik ödeme planları mevcut. Kampanya dahilinde dileyenler artan taksitli kredi seçeneği ile günde 2 TL'den başlayan taksitlerle 5.000 TL ya da günde 4 TL'den başlayan taksitlerle 10.000 TL ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Kredi 60 ay vadeli olarak geri ödeniyor. İlk yıl boyunca 5.000 TL için için aylık 60 TL ve 10.000 TL için aylık 120 TL taksit ödeniyor. Sonraki 12 aylık ödeme dilimlerinde aylık taksit tutarları 45 TL ve 90 TL olarak artış gösteriyor. Aylık uygulanan faiz oranı ise % 1,38. Kredinin dosya masrafı ve sigorta primi alınan kredi tutarına göre değişiyor.

Kampanya kapsamında artan taksitli kredi seçeneğinin yanı sıra dosya masrafsız kredi seçeneği de sunuluyor. Bir başka sunulan seçenekle ise 3.000 TL'ye kadar kredi 12 ay vade ve aylık % 0,49 faiz oranıyla kullanılıyor.

Finansbank 5030 Para Cepte Mayıs kampanyasından yararlanmak için cepten kredi başvuru yapmak isteyenlerin TC kimlik numaralarını 5030'a kısa mesaj olarak göndermeleri yeterli oluyor. İsteyenler Finansbank şubelerinden ya da Finansbank web sitesi aracılığı ile kredi başvurusu yapabiliyorlar. Kredi başvurusunu SMS olarak yapanlara ön onay niteliğindeki kredi cevabı anında iletiliyor. Ön onay mesajını alanlar kimlik belgesi ve gelir belgesiyle birlikte Finansbank şubesine giderek kredi başvurusunu tamamlayıp uygun koşullarla, uzun vadeli ve düşük ödemeli kredinin tadına hemen bakmaya başlıyorlar. Kampanya başvurusu ve kredi prosedürü son derece kolay ve hızlı şekilde gerçekleşiyor.

Hiç yorum yok: